fbpx

Vladimir Andronachi s-a încris în partidul lui andrei spînu?

Zilele trecute, niște prichindei de zgardă au reacționat, la 24 de ore (așa cum le vine fițuica și rubletul) la o scrisoare a unei cantore din Germania care vroia să participe la licitația pentru spațiile comerciale de la Aeroport dar nu a mai ajuns să participe.

Ap iată unul din argumentele prichindeilor era faptul că Gebr. Heinemann a fost partener cu Șor. Ok, argument, nu?

Și acum să râdeți un pic de ipocrizia acestor prichindei îngălbeniți căzuți din stejar.

Eu v-am povestit despre faptul că a doua cantoră care a depus documentele a fost LeBridge. Ei trebuiau doar să legitimizeze licitația or nu erau acceptabili ”by default”.

După anulare ei fac o alianță cu cei de la Capi-Lux. Știrea despre asta a apărut pe 2 site-uri și un canal de telegram a unui prichindel. Dintre cei care zicea de legăturile nemților cu Șor. Doar că acest prichindel îngrășat pe banii de la BEM (prin canalizarea lui Filat) uită să menționeze că, la fel ce și cu nemții de la Gebr. Heinemann, cei de la Capi-Lux au fost și ei supleanți de produse pentru toate companiile lui Șor. Or, cei de la Capi-Lux nu au nici negru sub unghie experiența nemților. Ei sunt simpli vânzători de tehnică în aeroporturi. Despre deservire nici pomină pe acolo.

Așa… un fel de… a dat Andronachi ruble, nu mai stăm să săpăm că nu avem voie.

Și acum, de ce îl bag în această ecuație pe Vladimir Andronachi, mâna stângă a lui Plahotniuc.

Omul este implicat în toate schemele celor de la LeBridge. Tutun-CTC, Gările Auto și chiar Sandriliona spun oamenii. Omul, pas cu pas merge, spre o apropiere totală cu #andreispînu și e gata să își dea procente în afacerile sale doar pentru a-și păstra o parte din venit și, cel mai important, libertatea.

Doar că, în partid sunt grupări contra acestei idei și de asta mai apar pe la TV8 investigații cu privire la Andronachi.

În partid se înțelege bine că toate schemele celor de la LeBridge îl au în spate anume pe el, cel care este gata în schimbul unei mic procent, să îi ducă tot grosul banilor de la Aeroport lui #andreispînu și, implicit, partidului #năPASta pentru a-i oferi resurse financiare pentru campania electorală care se apropie.

De altfel, cei de la imas au făcut un sondaj și au întrebat ce cred oamenii despre licitația lui #andreispînu de la Aeroport:

Asta e. Rezultatele le vedeți și singuri.

Eu vă doresc sănătate, rublet pentru Patreon și minte pentru a citi Telegram-ul.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?