fbpx

Dorin Dușciac, gata să se târască prin fața lui Băsescu pentru a ajunge iar la treuca puterii

Fotografia dată e demult în draft, tot nu aveam timp să scriu pe blog despre această târâtoare avidă de putere care și-a tras selfie cu Traian Băsescu la lansarea Partidului Unității Naționale:

Dorin ăsta e avid de putere. Hai să vă dau o mică cronologie.

A apărut în vizor prin 2009. S-a prezentat ca un fizician renumit originar din Moldova. Oamenii zic că e chiar deștept în domeniul fizicii.

În 2010 devine nușce șef de nușce filială a liberaștilor în Paris.

Tot în acel an Mihai Ghimpu îl decorează cu medalia ”Meritul Civic”.

Între timp s-a apucat cu un grup de oameni să facă Gala Studenților din străinătate. Dar în timpul primei ediții s-a sfădit cu ei, le-a luat accesul la pagina facebook și s-a comportat ca un mârlan.

În PLM nu i-a căzut nicio bucată de la treuca puterii de asta în mai 2013, împreună cu leninistul Hadârcă și vândutul Bodrug creează PLR.

În PLR a ajuns să fie vicepreședinte (acolo am impresia toți membrii erau vicepreședinți).

La începutul lui 2014 este numit viceministru al Mediului pe cota PLR-ului.

Acolo pornește campanii ample de rupere a business-ului dar nu reușește nimic 🙂

Înaintea alegerilor din 2014 pupă fundul lui Filat și zice că cel din urmă a avut o ofertă generoasă pentru PLR pe care Guțu, Potâng și Hadârcă au refuzat-o fără a se consulta cu el. Dacă nu mă credeți vedeți imaginile video 🙂

În martie 2015 este alungat de la Ministerul Mediului.

În toamna lui 2015 se aliază la partidul ”Dreapta” al Anei Guțu. Acea Guțu pe care o învinuia că nu a consultat propunerea lui Filat în 2014 cu conducerea PLR 🙂

În primăvara lui 2016 vine cu inițiativa ”Right Governement” în care el e un prim-ministru imaginar. Inițiativa cum a apărut așa și a dispărut. Acum am aflat că acolo ministru era și proprietarul unui site de rahat, Vitalie Cojocari :-)))

La începutul lui 2017 vroia salariu de o sută de mii de lei în funcția de director ANRE. Aveți dovezi chiar pe blog.

Acum nu demult a început să facă cursuri pe banii donatorilor internaționali. Ceva legat de fizică într-un proiect realizat de Biroul Relații cu Diaspora. Conducătoarea biroului, democrata Olga Coptu, e prietenă apropiată cu Dușciac.

Acum omul e în Partidul Unității Naționale. Nu mă voi mira dacă târâtoarea aceasta prin linsături și bocete va ajunge într-o funcție de conducere a PUN-ului. Așa tip de oameni mereu ajung prin minciună și târâre sus de tot.

O zi bună să aveți!

////

Dușciac a comentat în stilu-i caracteristic:

Dacă-l văd îl scuip, pentru porcăria spusă de mama.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?