fbpx

”Geniul doritor de treucă”, Dorin Dușciac, vrea salariu de peste 100.000 de lei la ANRE :-)

Faceți cunoștință, Dorin Dușciac, mare geniu moldav. Fost liberast, fost reformator-liberast, actual membru al grupului de dreapta al Anei Guțu. Fost vice-ministru al Mediului. Actual aspirant la una dintre cele șase funcții de director ANRE.

Abatere lirică:
La ANRE sunt 5 directori. Toți au salarii de vreo 60 de mii de lei. Repet: șaizeci de mii de lei.

Omul ăsta vrea salariu de 100 de mii de lei în funcția pe care ar vrea să o dețină. Dacă nu mă credeți vă propun să urmăriți declarațiile de pe privesc.eu. De la minutul 5:40

Și el zice că nu vine pentru salariu. Mai rămânea să zică că vrea să ajute Moldova 🙂

Omul ăsta este un sandalagiu și jumătate. Peste tot caută să fie șef, președinte sau alte variante aducătoare de putere. Inclusiv cea financiară.

Dacă nu mă credeți vă dau un extras dintr-un comentariu al lui Alexandru Levițchi, stabilit la Paris și în care povestește despre acest Dușciac:

”… săracul de prin 2010 tot vroia să fie ministru în Ministerul Diasporei dar din păcate nu a fost creat un asemenea minister. (…) el săracul tare vrea să fie șef peste toți și toate, (…), cînd noi aici la Paris nu l-am ales președinte (în Clubul Liberal Paris) el tare rău s-a supărat, a ajuns să-și facă singur un club (clubul liberal Franța) și s-a numit în sfîrșit președinte. Am crezut că și-a ieșit din minți, zău și-i păcat că-i băiat p…t dar școlit!
(…) are și merite spre exemplu a cîștigat medalia de bronz la Ghimpliada din octombrie 2010 (medalia Meritul Civic), de fapt nu prea știu care îi era meritul dar principalul este că a cîștigat, nu-i așa ?”

Ieri scriam despre tineri dornici de putere. Dușciac e unul din ei. Om care merge peste tot și peste toate pentru a obține posturi cheie.

P.S. Numirea lui Copaci la ANRE nu va aduce niciun spor instituției care, de fapt, și așa este discreditată și nu mai are nimeni încredere în ea 🙁

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

  • Lilian |

    Deci el recunoaste ca salariul si asa e mare, dar daca acesta ar fi dublat atunci doar in asa caz promite sa nu ia mita 😀

So, what do you think ?