fbpx

#doc Consiliul Concurenței are (cel puțin avea) întrebări la licitația de la Aeroport

Încep a petrece mai mult timp pe poșta eugen{a}luchianiuc.com acolo unde vin mai multe informații despre ceea ce se întâmplă și, mai ales, cum se întâmplă în Moldova.

Azi la o bucată de noapte a venit așa un document, adică un scan al unui document care, conform informației scrise în el, a ajuns de la Consiliul Concurenței la Aeroportul Internațional Chișinău.

Hai citiți-l și voi:

Și acum hai pe puncte.

1. Documentul a fost trimis în data de 2 februarie 2024. În toiul desfășurării licitației. De la o organizație de stat. Document oficial nu înscris pe un blog sau pe o hârtie de wc cu titlu de gardă…

2. Cei de la concurență cer studiul în baza căruia au fost puse condițiile licitației.

3. Cei de la Consiliu cer explicații cu privire la mai multe momente ale licitației inclusiv experiența, volumul afacerilor și prezența în aeroporturi a celor care aplică.

4. Ei vor să înțeleagă de ce toate 10 loturi (după asta s-ar mărit numărul) au fost incluse într-un singur pachet și nu aparte

5. Consiliul Concurenței vrea explicații de ce câștigătorul nu este obligat să investească în aeroport.

6. Vor să înțeleagă câte companii în lume pot participa la aceasta licitație care, după cum am și demonstrat, este una părtinitoare și este făcută exclusiv pentru compania Lagardere.

Și aici repet LeBridge nu se ia în calcul. Cantora apropiata de Andronachi nu se califica sub nicio formă!

Vreți să fac eu concluziile sau le faceți voi? Dar vă rog mult să gândiți și să nu mai credeți tuturor hârtiilor de turnesol alde zgarda sau prichindei care transformă salariul lunar de la #andreispînu în noutăți false.

Ok?

Eu vă doresc Sănătate multă, bani pentru Patreoni diferiți și să mai citiți Telegram-ul nostru!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


5 Comments

    So, what do you think ?