fbpx

Cum lingăii îl duc pe un șefuleț de la Minister la dosar penal :)

În timp ce o bună parte din populație se afla în vâltoarea electorală, săptămâna trecută pe blog au apărut o serie de însemnări despre Agenția Proprietății Publice. Însemnări posibile doar grație informațiilor veridice venite din interiorul acestui organ de stat care dirijează cu proprietatea publică.

Problema cea mare a lui Moraru nu este faptul că a venit în fruntea agenției de la funcția de manager anticriză la rollton, dar lipsa unei echipe profesioniste. Omul, din neștire, are încredere în persoanele care sunt veșnice pentru APP şi care l-au dus pe poteci greşite inclusiv în concursurile la funcţia de administrator la Moldatsa, Mileștii Mici, numirea directorului interimar la Calea Ferată a Moldovei etc.

Nu stiu, dacă lumea a înțeles, dar Moraru este manipulat din spate ca o frunză de stejar pe care vintul o toamna o bate? Cred ca va dăți seama ca unii manipulatori ai „macaronarului anticriza” sunt infiltrate şi in echipa APP, acestea au competențe de:

  • a ţine registrele a patrimoniului public
  • a se ocupa cu administrarea corporativă a Întreprinderilor de Stat / Societăților pe Acțiuni cu cota statului
  • a sfătui incorect şi de ai linge picioarele, ca ulterior, la momentul potrivit, sa-l pocnească pe la spate.


>Moraru ar fi bine să verifice cine stă în spatele acestor persoane și ce vor să facă ei cu el. Mai ales că nu este departe momentul când va veni lovitura în spate. Oamenii ăia au lins fundul la toți și la șeful nou o vor face cu ardoare și mai mare.
Ceea ce s-a încercat să se demonstreze cu privire la macaronare sunt:

  • incompetența
  • naivitatea
  • credulitatea
  • lipsa totală de experiență care poate fi distrugătoare

Unica replică pe care a dat-o săptămâna trecută e că „nu e cumătru cu Brânzan”. Atât. A băgat ceva ce, cu părere de rău, nu poate fi demonstrat or nu există „document de cumătru”. Totul ce e scris e documentat și bazat pe fapte reale.

Așteptăm organele de drept să-și facă lucru pentru că există multe abuzuri la Agenția Proprietății Publice.

Și da, să nu credeți că ne vom opri aici. Săptămâna asta vor continua să apară pe blog cazuri concrete care arată acțiunile și, mai ales, inacțiunile lui Moraru. Oamenii sunt operativ, sărmanul nici nu reușește să citească totul că deja apare ceva nou.

O săptămână frumoasă să aveți cu toții. Și sănătoasă!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?