fbpx

De ce Victoriabank angajează „dalbaiobi” în Serviciul de PR?

„Dalbaiob” vine din rusul „долбоёб” ceea ce înseamnă „tâmpit, om care gândește încet sau inadecvat, confuz, stupid, nebun.”

//

De dimineață mă trezesc cu următoarea salutare de la un ins pe nume rodion care robea la Ministerul Justiției cât acela a fost condus de Vladimir Cebotari:

Dalbanul ăsta este supărat fiindcă scriam pe facebook despre faptul că scrie comunicate agramate, cu întârzieri de jumătate de zi sau chiar mai mult. E supărat pentru că i-am scos ochii ministrului de atunci și pentru FlyOne și pentru mașina cumpărată pe bani publici.

Acum seara văd că l-au angajat cei de la Victoriabank pe insul ăsta alungat de la Radio Moldova, Aquarelle FM și restul job-urilor pe care le avea.

Eu credeam că, după ce-i cumpără cei de la Banca Transilvania, la ei se vor face schimbări calitative dar cu așa dalbaiobi nu prea șanse.

Hai noroc!

Later add:
După ce a plecat de la minister nu a vrut să dea datele de acces la pagina ministerului cu peste 15 mii de like-uri creată prin 2010 sau 2011 cu mult până a ajuns să fie plătit din buget. Cei de la Ministerul Justiției au trebuit să creeze o pagină nouă

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?