fbpx

Despre rogozin, năstase și karaoke

Însemnarea e axată pe două teme. Sau poate chiar trei, totuși.

1. rogozin o caută pe naiba. Ca de obicei. Vine mâine în Moldova. Și asta deși are interzis în .eu și spațiul aerian NATO. Dar … România și alte țări NATO pe care le va traversa în zbor tolerează asta. Le place uneori să fie violate de astfel de indivizi.

Ministerul de Externe le-a transmis la cei de la ambasadă o notă prin care le zice că nu e bine să vină cu avion militar. Există o mare șansă să vină totuși cu un avion militar.

Candu în ședința parlamentului nici nu a vrut să-i amintească numele zicând că e deloc binevenit acesta în Moldova.

2. rogozin vine cu un alai de ajutoare în uniformă. Iar vor seca beciurile de la Cricova, deși sper să se îmbete ca porcii în Tiraspol, că acolo-i băutura mai tare. Conform surselor mele el urmează să doarmă la Condrița. Sursele prezidențiale infirmă acest fapt comunicându-ne că rogozin va dormi la ambasada federației ruse în Republica Moldova în noaptea de vineri spre sâmbătă

3. Năstase azi îi cântă în fluier lui rogozin. În declarația plasată pe facebook nu-i pomenteșe numele dar dă de înțeles, în aceleași expresii folosite de rogozin pe twitter, că puterea de la Chișinău (a se citi Plahotniuc) este gata să pornească un nou război pe Nistru. Un fel de karaoke politic. Risc să vă amintesc că Andrei Năstase e coleg de proteste cu Dodon. Risc să vă amintesc că pentru Năstase combatanții în 2015 erau buni iar acum în 2017 deja sunt răi și le cere dosare penale pentru faptul că l-au alungat ca pe un câine de pe scenă.

Țineți minte când pentru a ajunge în fruntea țării Năstase spunea că ar fi acceptabil ca pentru o perioadă să lăsăm vectorul european și să ne concentrăm exlusiv pe Moldova? Oare e gata Năstase să accepte și federalizarea și armata rusă în .md?

Sau totuși scopul lui, dacă va ajunge într-o zi președinte și ar avea vila de la Condrița în subordine, e să pună batista pe țambal și să se dea-n petreceri iar la karaoke să-i cânte balabolul acompaniat de rogozin?

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?