fbpx

Dle Grosu, poftim probele. Plecați din #pas? #ajutorDeLaShor

Editare din 2022:

Acele transferuri despre care se vorbește în articol au fost transferate înapoi în aceeași zi în intervalul 21:45 – 21:52 la insistența unui om care nu era, nu este și nu va fi în #năPASta.

Articolul originall din noiembrie 2016:

Așa cum v-am promis ieri, mai jos sunt probe că cei de la #pas au mințit. Iar și din nou. Cu zborul de la Doha spre Bruxelles așa și tac.

grosu-galoi

Mai jos sunt două înregistrări audio pe care le-am primit ieri seara târziu, deja montate și pregătite în care dl Igor Grosu discută cu Veaceslav Galoi:

Ce au demonstrat aceste înregistrări:

1. Mâna dreaptă a Maiei Sandu, sf. Igor Grosu, care se jură și el că nu fură, este înregistrat într-o discuție cu Galoi, cel care i-a transferat banii de la Shor, acel tip despre care Grosu spune că are antecedente penale. Cei doi discuta despre cecurile prin care acesta a virat banii către #pas, se poate observa ca Grosu le accepta cu drag și se sfătuiește cu omul cu antecedente penale cum sa facă mai departe diferite escrocherii financiare de campanie, cum să mute banii prin diferite firme, cum să păcăleasca CEC-ul prin faptul că se donează la partid întâi banii, nu la Maia Sandu, că partidul e verificat de două ori pe an, dar candidatul zilnic. Discută cum să facă ilegalități. Asta omul numărul doi din #pas, partidul despre care Maia Sandu ne spune că are doar finanțări legale de la oameni onești și că acolo lucrează doar voluntari.

2. Dacă toată povestea asta se întâmplă la PSRM, PD, PL etc, nu mira pe nimeni, știm de atâția ani cum lucrează partidele astea în campanie, dar toate astea se intampla la #pas, partidul care ne ia de prosti, vrea să-i credem pe cuvânt ca au doar oameni integri și finanțări legale! Și de ce atunci Grosu încearcă sa ascundă banii prin combinații ca să nu-i prindă CEC-ul? Ce e cu combinația cu agenții economici din Bălți sau Drochia și alimentele?

3. Subiectul aici nu e Shor. Primarul de Orhei a vrut sa facă o demonstrație că cea care face pe Sfânta și partidul ei nu sunt nici pe departe atât de integri cum spun, problema aici nu este dialogul dintre Grosu și Galoi ci faptul ca Grosu a ieșit azi și ne-a spus ca ala e un ordinar penal care se întâlnește cu Dodon prin restaurante, în timp ce vedem, adică auzim, că el făcea în numele Maiei Sandu adevărate tranzacții ilegale și imorale cu omul cu antecedente penale.

4. Trolii vor sari sa spuna ca a fost o capcana. DA, logic că așa și a fost. Dar cum rămâne cu integritatea din #pas? Cum rămâne cu modul în care Grosu explica șmecheriile financiare pe care le face în spatele Maiei Sandu? Și cum rămâne cu integritatea în care și-a construit Maia Sandu partidul.

5. Faceți așa capcane și lui Dodon și haideți să-l prindem și pe el, voi fi primul care voi publica dacă primesc dovezi. Dar haideți sa lasam ipocrizia la o parte și sa nu mai mințim oamenii cu idoli falsi și sfinți în politica. Maia și #pas se dovedesc a nu fi altceva decât o aripa trista a PLDM, același metode, același populiste, aceleași minciuni. Iar noi suntem iar niște prosti, puși sa aleagă intre aceasta prefăcuta și gandon bidon cum îl numiți voi. Țara asta e blestemata să ajungă sa facă sa alegeri! Dar măcar oamenii sa știe pe cine votează. Despre dodon știm păcatele, acum le știm și pe ale Maiei și echipei sale. Toți o apa și-un pământ! Votare ușoară!

6. Dle Igor Grosu, probabil ar trebui să strige cei din #pas într-un glas – DEMISIAAA! Dacă vreți ca Maia Sandu să mai aibă o minimă șansă, în numele integrității, de care ne tot vorbiți de două luni și cu care v-ați lansat în politica, plecați!

Dragi trolli ai #pas, ai #jiosAliansului și restul. Eu vă rog mult să nu mă înnervați de tot. De altfel public și celelalte potlogării. Că mai sunt, mai ales că deja este video unde bodyguaardul voluntar o apără pe viitoarea președintă. Ați pierdut 1000 de euro în pariuri, nu mă provocați.

P.S. #maiavețioșansă

P.P.S. Da, ştiu că poza cu Galoi e greşită dar nu asta contează.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

  • Sniper-ul de la Ciocana |

    „Dragi trolli ai #pas, ai #jiosAliansului și restul. Eu vă rog mult să nu mă înnervați de tot. De altfel public și celelalte potlogării. Că mai sunt, mai ales că deja este video unde bodyguaardul voluntar o apără pe viitoarea președintă. Ați pierdut 1000 de euro în pariuri, nu mă provocați.”

    bea apa, Jen(e)a

    PS: si fa-ti odata patreon ca trebuie de sustinut tinerii activisti

So, what do you think ?