fbpx

Și, totuși, Maia are o înțelegere cu Shor?

La final de articol sunt o serie de scanuri pe care le-am primit încă ziua. Și pe care mai nu le-am trimis în spam. Credeam că le vor da cei din presă dar nu a fost să fie.

Eu nu le-am dat pe motiv că nu am nicio dovadă că sunt reale și am crezut ca sunt niște falsuri de campanie. Între timp a venit și confirmarea autenticității acestora, o confirmare care arată cțt de false sunt criteriile de integritate din #pas. Mai mult, suma de 300 de mii a fost tîmpărțită în 4 iar cei de la PAS au cerut și celelalte 20 de mii care nu au mai fost transferate. Adică le-a plăcut cum vin banii… Fără sa verifice de unde și cum. Asa o sa facă și Maia Sandu ca presedinte? O să primească bani și de la ISIS ca să meargă la cumpărături. Fără sa verifice de unde sunt banii sau din ce bani a zburat de la Doha la Bruxelles și pe urmă la Chișinău?

Dar, ca să ne jucăm un pic de-a ”țara”, le propun celor de la #pas să iasă ei cu o declarație publica pe marginea acestei donații de la ”Dufremol” (!) care prin cetățeanul Galoi a finanțat #pas-ul. Și l-a finantat asa de tare, ca a dat peste cap toată integritatea Maiei Sandu, care spunea înaintea campaniei ca va limita sumele pe care le poate doar o singura persoana, ca să evite corupția. Dar nu le-a mai limitat, asta a fost populism pentru prosti.

Maia Sandu, cea care povestește despre integritate este de fapt o mare minciună (cuvântul ei preferat în dezbateri). Le dau timp celor de la #pas sa mărturisească pana la ora 17:00, când voi publica pe blog o proba șocantă, care arata cum a fost finanța #pas, cum criteriile de integritate au fost doar poveste. Dacă vor ieși și vor minți, rușinea va fi cu atât mai mare.

Pentru mine, mitul Maiei Sandu și al sfinților din echipa #pas era în ceață dar astăzi a dispărut definitiv la vizualizarea respectivei probe. Dacă aveți așa materiale și cu Dodon, nu ezitați să mi le trimiteți, dar hai vă rog deodată și cu probe, nu peste câteva ore.

Totuși trebuie să arătăm la toți ce președinte vom avea. Să știe oamenii cu cine vor vota duminică. Eu m-am saturat de cei care se arată drept sfinți în politica moldovenească dar în realitate sunt demagogi și minciunoși. Aveți grijă de voi.

donatie-01

donatie-02

donatie-03

donatie-04

dufermol-300

rechizite

Later add:

”Indiferent de ce spun oportuniştii din politica noastră, Banca de Economii va fi bine. Eu sunt sigur.”

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


7 Comments

So, what do you think ?