fbpx

Usatîi, în loc de carbid, i-a turnat în ceaiul lui Dodon un Ciubașenco

Țineți minte că primarul de Bălți, făleșteanul Renato Usatîi îi promitea lui Dodon că-i toarnă carbid în ceai? Ap cam asta se întâmplă cu înaintarea candidatului pentru alegerile prezidențiale.

Nu știu ce înțelegeri are Renato Usatîi cu Maia Sandu și Andrei Năstase dar este clar că scopul este de a-și încerca mușchii și în această confruntare electorală acolo unde nu poate merge singur.

Probabil, în baza sondajelor comandate tot de el, a decis că poate să-și treacă ratingul personal peste oricine. De asta probabil a și ales panarama Ciubașenco în calitate de candidat. Despre acest ”jurnalist” am scris pe blog încă doi ani în urmă.

Ciubașenco a lucrat cu toți care au dat bani. În cazul în care făleșteanul va rămâne falit acest domn va pleca imediat de sub aripa acestuia.

Revenind la Dodon, acesta va avea de pierdut câteva procente din cauza candidatului nou. Asta în caz că făleșteanul nu-și va retrage, sub influența prietenilor de la moscova, pretențiile. Și asta ar putea avea loc pentru că toată mișcarea aceasta de înaintare a candidatuui seamănă mai mult a șantaj decât a mișcare politică.

Mai ales că, pentru a atrage atenția publicului, omul a ieșit direct în chiloți.

Oare cine era sub masă când el făcea live-ul?

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?