fbpx

Făleșteanul a revenit în Evul Mediu și vrea să-l otrăvească pe Dodon :-)

Eu am impresia că făleșteanul intră din ce în ce mai tare într-o perioadă a paranoiei politice. Omul știe că nu mai poate acumula puncte procentuale după anul nou și începe să aiurească. Probabil vrea să ia un pic de rating de la Dodon eliminându-l pe o perioadă.

E foarte trist când un așa-numit politician fie el și făleștean îi promite unui aliat de adinioară că acela din urmă ar putea găsi în cana de ceai din tabăra protestatarilor (pe care încă oficial o împart) în loc de ceai – cubulețe de carbid.

Iminența tot mai evidentă a unor alegeri în timpul apropiat îl face pe făleștean să recurgă la toate metodele posibile și imposibile de a se promova și de a elimina concurența pe stânga acolo unde încearcă să se aciueze tot mai tare.

Din componența carbidului fac parte calciul și carbonul. Eu am impresia că făleșteanul a cam înghițit mult dioxid de carbin în loc de oxigen ultima vreme. Asta în loc să mănânce calciu care să-i întărească un pic coloana vertebrală. De ce să o întărească? Răspunsul e undeva pe aici pe blog.

Și știți ce e cel mai straniu. Că oamenii îl plac pentru chestia asta. Oamenii de la noi plac politicienii cu un trecut foarte straniu și care au trecut prin diferite organizații mafiote. Oamenii plac pe cei care au ajuns la o vârstă fragedă să conducă întreprinderi mari prin diferite miș-mașuri.

Asta e un vis al moldovanului. Să facă rău altuia în favoarea sa.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?