fbpx

Trei proteste care au arătat ”Who is who”

Ieri au avut loc proteste. Cea mai bună relatare o găsiți pe agora, cu tot cu imagini filmate cu drona și care vă pot arăta clar ce și cum a fost.

Câteva concluzii care s-ar putea adeveri, sau nu, timpul le va arăta.

1. Platforma/Partidul DA vor alegeri și sunt disperați să o facă. Rezervele de încredere ale finanțatorilor din SRL-ul ”Țopa-Platon” se cam termină iar șansele unor alegeri anticipate nu se văd. După eșecul din toamnă în care nu au putut destabiliza situația se apropie un al doilea eșec mare. Oamenii nu vin iar cei care vin nu vor să vină repetat pentru că înțeleg faptul că sunt utilizați și manipulați.

2. Dodon și echipa vor alegeri și nu prea. Adică vor alegeri dar nu chiar în momentul dat. Pentru ei e convenabil alegerile să fie prin toamnă. Acum sunt destul de puternice mișcările de osanale de dreapta și nu e chiar clar ce și cum iar după vară, atunci când iar se va pune problema embargourilor și lipsa de produse care pot fi exportate în .eu ar putea avea mult mai multe șanse la alegeri.

3. Făleșteanul e în cea mai mare disperare. La Bălți nu-i reușește nimic din ceea ce și-a propus. El nu are echipă iar primarii aleși din partea partidului lui nu fac treabă. Cazul Florești deja l-a expus și el deși ar putea să se deplaseze acolo în loc să facă live-uri. Îs 30 de kilometri de la Bălți.

Ieri cu ochiul liber s-a observat ”dragostea” dintre Năstase și făleștean. Susținerea acestora. Ceea ce sigur a dezamăgit electoratul de stânga. Sau poate s-a supărat pe Dodon că socialistul a reuşit să mobilizeze mult mai mulți oameni decât a adunat făleşteanul? Nu prea înțeleg eu supărările acestea dar treaba lui. Aaaa, și omul e perfect pentru show-uri, karaoke, nunți în piață dar sigur nu pentru a organiza și a face ceva durabil.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


2 Comments

  • Eduard |

    Wai tzarane luchianiuc , ești una din marele tirfe ale lui plahotniuc care îi linge fundul cam în fiecare zi, nu mai bine îți cumpărai tu niște oi te făceai cioban și le spuneai lor brașoavele astea care zilnic le torni dar nimeni nu le crede, credk ți ar fi stat minunat în rol de cioban cu cușmă de aia , gindeste te ca nu e tîrziu și acum , caci degrabă plaha la inchisoare și no să prea ai ocupatii

  • Gfd |

    Banii și ipadurile de Filat nu mai curg ? Te-ai vândut lui Plahotniuc ? :)) Da pofig, totdeauna Dodon și Usik sunt proiecte de-a lui Plahotniuc, și totdeauna tu vei rămâne un pupincurist. Buzele iti stau la cald, așa-i ?:)))

So, what do you think ?