fbpx

Profilul viitoarei vedete de la PoRnOTV

Ieri puneam pe facebook următorul enunț cu tot cu screen:

După asta stagiara de la TV8 mi-a și scris:

Să fie clar, stagiara este ex moderatoarea de emisiuni prin Drochia. Participantă la o serie de „traininguri” cu corghencea, acela care a trimis-o pe gorun să facă reportaj despre profa de la Ungheni.

Și acum, despre motivele de ce ar fi vedetă la pro:

1. Nu are idee de educație. Nu s-a salutat cu mine iar celui care i-a scris inițial nici măcar nu i-a zis condoleanțe deși statutul lui era despre decesul unei rude.

2. Nu are idee de gramtică și matematică.

3. E simpatică.

4. E arogantă.

5. Se știe cu corghencea.


Gațcaniada Socialistului Rătăcit

O scurtă introducere pentru cei ce nu urmăresc activitatea politică din Moldova:

Ieri, Ștefan Gațcan, parlamentar ales pe circumscripția „Hâncești” din partea PSRM, a anunțat că trece la ProMoldova. Azi de dimineață a anunțat că se lasă de mandat și rămâne adeptul PSRM. După asta cei de la ProMoldova au făcut protest la Președinție pentru că, chipurile, el era acolo. Vladimir Cebotari, exMinistru al Justiției, a fost luat pe capota unei Skode care ieșea din Președinție:

În scurt timp a apărut video cu Gațcan în vie în care el zice că e tot ok:

Spre seară Gațcan în general a plecat din Moldova. continuă lectura


Un amoral cu aere de general se vrea șef la Spitalul Nr1 :(

Redacția blogului nostru a scris mai multe însemnări despre neregulile din Instituția Medico Sanitară Publică Spitalul Clinic Municipal Nr. 1, de pe timpul „domniei” lui Iurie Dondiuc și Ion Arteni, care și până în prezent este director adjunct al acestei instituții. De ce este încă în funcție după toate neregulile admise de către acesta, este o enigmă și pentru noi, dar sperăm că directorul ce va fi desemnat în funcție v-a remedia această „eroare” a sistemului medical din Instituție.

Recent, Ministerul Sănătății a anunțat concurs pentru ocuparea funcției de director al IMSP SCM Nr. 1, asta după ce lui Dondiuc i-au fost inițiate mai multe anchete de serviciu, în cadrul căror s-au depistat o serie întreagă de nereguli și managment defectuos în administrarea spitalului, alături de Arteni. După finisarea anchetei de serviciu, Dondiuc, a implorat să i se permită să demisioneze „de bună voie” din funcția de director. Pe atunci, Dondiuc, nu înțelegea că cel ce îi vrea „binele” este chiar mâna lui dreaptă, Ion Arteni, cărui i-a permis să își bată joc de medici în orice hal. continuă lectura


De ce Comisia Excepțională o dă în bară? Cazul Orheiland-ului blocat de trupele speciale ale lui Voicu și a lanurilor de levănțică

De dimineață am pus pe facebook o panoramă în care se vede clar că pe o mică porțiune de pământ la cascada Țîpova îs peste 50 de oameni.

Oare se va apuca să închidă Comisia și cascadele? Nu cred.

Știrea zilei de ieri s-a axat pe închiderea Orheiland-ului. Asta după ce, Comisia Excepțională în Sănătate sau cum se mai numește ea, a decis că Orheiland trebuie să se închidă și cu el și lanurile de levănțică atacate de „divele” de pe facebook și instagram.

La Orheiland totul a fost ca într-un scenariu prost al filmelor de la Bollywood. Au venit de dimineață poliția locală. Au întâmpinat rezistență inclusiv din partea deputaților de la Partidul Șor și s-au dus cu coada între picioare.

Cel mai trist este că în comisariatul de poliție din Orhei este focar de infecție COVID. Iese că o parte din oameni potențiali infectați cu coviț au venit să închidă parcul de distracții.

Și mai e o chestie tare tristă, mai ales pentru cei de la MAI – Orheiland e parc public. Nu este entitate comercială. Nu are cod special pe care îl au cei privați.

După ce au fost trimiși menții locali au venit trupele speciale de la Chișinău în frunte cu Marin Maxian:

Fotografia aceasta e „frumoasă”. Și Marina care-l trimite pe Maxian. Despre el nu scriu nimic dar probabil el reprezintă un polițist moldovean ideal. Rotund și frumos.

Lanurile de levănțică s-au conformat rapid noilor reguli. Și au mărit prețul de două ori 🙂 Acolo Voicu nu a trimis trupe să-i închidă. Probabil pentru că, inclusiv padrujelele din MAI se duc în lanuri de levănțică să se fotografieze.

Întrebări îs câteva:

1. De ce Comisia Specială nu închide toate focarele potențiale de infecție? De ce închide punctat Orheiland dar lasă deschisă Grădina Zoologic, Parcul din Valea Trandafirilor și Parcul „Andrieș” din Bălți. Iată chiar aș vrea să văd cum Voicu trimite trupe speciale la prietenul său de la Bălți?

2. De ce poliția nu și-a făcut datoria până acum dar lucrează doar când i se scoală lui Voicu?

3. Dle Chicu, poate ar trebui să mai tăieți din glande, că-s asudate și inflamate deja!

Arăta ieri trist Moldova…


Și totuși, ce are în comun „Bunul Dumnezeu” și Liceul de Creativitate și Inventică? Probabil pe Giordano Bruno sau pe marchel…

Eu îmi cer scuze față de cei care cred în biserică și față de cei care mai cred în marcheli și alde el, și nu contează dacă e vorba de biserica rusă sau română. E aceeași. Risc să vă amintesc că biserica română nu a susținut autocefalia bisericii ucrainene. Doar ei și rușii nu au susținut.

Asta e o adresare publicată de Aurelian Silvestru, proprietarul Liceului de Creativitate și Inventică „Prometeu-Protalent”:

Voi face abstracție de sublinierea din word
Voi face abstracție de greșelile gramaticale și de punctuație.

Dar nu pot să fac abstracție de adresarea din începutul scrisorii și denumirea liceului care, se vrea, să fie „de Creativitate și Inventică” și faptul că toate clasele de liceu au profil real.

Și de ce oare la acest liceu se achită pentru studii dacă tot proprietarul crede în Dumnezeu…?

Giordano Bruno s-ar întoarce în mormânt. La sigur.

P.S. Da în curtea liceului Prometeu este biserică, da?


Pagini:1234567...883