fbpx

#andreispînu caută loșarici care să stea la pușcărie în locul lui!

S-a anunțat o nouă rundă a licitației pentru spațiile comerciale de la ”Aeroportul Internațional Chișinău”. O nouă rundă cu același caiet de sarcini păstrat. Asta dacă grosso modo. Da sunt acolo câteva schimbări dar… cea mai importantă este faptul că membrii comisiei nu vor avea nicio obligațiune. Asta așa scrie în caietul de sarcini.

Dar asta este, în fond, un joc, nimic mai mult. Oricine e parte a comisiei pentru licitația spațiilor comerciale de la aeroport va avea dosar penal pentru mimarea licitației și pentru îndeplinirea tacită a ordinilor șefilor lor. Oricum procedura penală e pornită demult, acum doar vor schimba .pdf-ul cu caietul de sarcini și atât.

Foarte straniu cumva că toți au uitat de faptul că, imediat după ce a anulat licitația, #andreispînu a dat vina pe aeroport și comisia de la Agenția Proprietății Publice. După asta a uitat de comisie și a dat vina pe Vozian. Pe Cojuhari, șeful de la APP #andreispînu nu a dat vina pentru că ăla nu prea face nimic fără să i se spună de sus și e controlabil sută la sută. Asta nu ți-i Vozian care a decis că pleacă și nu se bagă în penal.

Și toți au uitat că din comisie mai fac parte și consilierii lui Dumitru Alaiba și a lui #andreispînu care au toată documentația atât pe mail-urile personale cât și cele de la serviciu. Ei preferă să o facă vinovată pe Ecaterina, fata de la aeroport care a scris primul caiet de sarcini pe care cei de la APP l-au modificat pe urmă așa cum le-a zis #andreispînu.

Eu repet, pentru toți membrii comisiei care vor participa la licitația aceasta repetată că, nimic nu îi va salva de dosarele penale și le propun ca totul să fie semnat de Roman Cojuhari, șeful de la Agenția Proprietății Publice. El a fost și la BEM și l-au scăpat de acolo.

Da, fraza cheie să nu uit 🙂 La aeroport totul va fi bine, eu știu 🙂

Sănătate și Pace să aveți și urmăriți-ne pe Telegram!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?