fbpx

Și, totuși, Andrei Năstase nu mai vrea să fie Primar General

Impresia că Andrei Năstase nu se mai vrea Primar General o am de la începutul campaniei.

Dacă ceva, în partea stângă a imaginii este Aliona Mandati, cea care a dispărut pentru o vreme, iar acum a reapărut. Femeia s-a apucat să învețe la administrație publică cu ocazia campaniei electorale. Totodată, risc să vă amintesc că ea este nănașa surorii lui Pavel Filip.

La început motivația principală să nu meargă la Primărie era simplă: la Ministerul Afacerilor Interne, extracția de lămâie a pornit binișor astfel încât deja se adunau pe lună, în vârful ligheanului circa 150-170 de mii de fructe proaspete europene.

Oamenii mai informați afirmă că, o dată pusă pe roate, producția poate ajunge la 300 și chiar 350 de mii de unități pe lună. O roadă deloc mică și de neglijat. Mai ales că acolo nu prea trebuie să muncești. O fac asistenții alde Avram. Iar asistentele nu au decât să te bucure cu prezența lor.

Spre finalul campaniei această idee și-a găsit și o altă dovadă. Andrei Năstase a afirmat că funcția de Primar General este doar o trambulină spre cea de Președinte al Țării. De asta probabil îl ataca direct pe Dodon și nu pe Ion Ceban.

Dar mai este o mică problemă. Andrei Năstase înțelege că funcția de Primar General, pe termen lung, este un sicriu politic. Vedeți și voi cazurile lui Urechean și a lui Chirtoacă. Pe termen scurt e o trambulină, dar nu pe termen mai lung de 100 de zile or după asta oamenii te pot trage la socoteală așa cum se întâmplă acum cu Guvernul Maia Sandu.

Unica ce l-ar atrage pe Andrei la funcția de Primar sunt alegerile anticipate, dar el simte că Maia Sandu începe să se împace tot mai bine și mai bine cu Dodon.

Și încă ceva. Eu las asta aici:

Tare sper să se țină de cuvânt și să nu fie futevânt ca și Streleț.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?