fbpx

Deputată comunistă, dusă la machiaj, cu ”BMW”-ul de serviciu #rmp010

Ieri, în jurul orei 8:30 deputata comunistă Elena Bodnarenco s-a dus la machiaj. La un salon cu nume foarte frumos ”VIP Eyelash Studio”. Repet: Deputată comunistă la salon VIP 🙂

Iată sărmana deputată cum stă la ușa salonului care încă era închis:

Nu ar fi o temă de blog faptul că deputata se duce la un salon de machiaj. Chiar dacă și-i trecut de ora 8. Deputații la noi știți că nu se rup în spete deloc. Mai ales că la noi toate șefele, începând cu, de exemplu, șefa de PR la Poliția Rutieră despre care am mai pomenit, își permit în timpul lucrului să se ducă pe la saloane de machiaj și spa.

Deci, care e motivul postării? Simplu. Doamna deputată comunistă a fost adusă la acest salon de machiaj pe banii noștri, adică cu automobilul de serviciu. Numerele ”BMW”-ului sunt RMP010. Iată-l:

Interesant, oare cum a trecut șoferul, în foaia de parcurs, această deplasare a deputatei Bodnarenco până pe strada Albișoara?

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

  • Dumitru |

    Deputata e singuratica si are nevoe sa arate bine,poate o sai mai miarga in viata…Dispozitia depinde de infatisare iar soarta societatii de dispozitie…

So, what do you think ?