fbpx

Dle Jizdan, de ce angajați agramați și oameni fără studii în funcții de șefi în cadrul MAI?

Dle Jizdan, mă adresez Dvs deoarece, vreți sau nu vreți, sunteți responsabil de tot domeniul afacerilor interne. Deși ar fi trebuit să mă adresez dlui Pânzari, dar am impresia că degeaba aș face-o. Ar fi un fel de reid polițienesc fără nicio rublă în buzunarul polițistului. Adică degeaba.

Faceți cunoștință, Natalia Bucur-Bandas, ”Șef al Secției Relații Publice, IGP at Poliția Republicii Moldova” (preluat de pe facebook funcția):

Cu părere de rău doamna Bucur-Bandas nu a vrut să se împărtășe pe facebook cu CV-ul ei, chiar dacă e funcționar public de asta a trebuit să îmblu eu cu ”cerșitul” pe la oameni care o știu mai bine. Deci:

  • Din 2010 până în mai 2013 doamna Natalia a fost angajată la Direcția Finanțe a Departamentului Instituții Penitenciare (DIP)
  • Din mai 2013 până în noiembrie 2014 a fost în serviciul de presă al DIP-ului
  • Din noiembrie 2014 până în august 2016 a fost șefa secției de relații cu presa la DIP
  • Din august 2016 până în octombrie 2016 a fost specialist în serviciul presă al IGP
  • Din octombrie e șefă acolo.

Bună carieră, nu credeți? Mai ales pentru o persoană care a făcut contabilitatea sau economia (aici nu am mai putut afla ce diplomă deține doamna). Și totul ar fi ok dacă ar fi un maestru al cuvântului sau o persoană care poate comunica (eu ezitam să scriu această însemnare pentru că am înțeles că e foarte ranchiunoasă și poartă pică pe toți subalternii sau șefii săi și-i ”sapă” de mai mare dragul). Dacă vreți să vedeți o operă de artă, poftim (status scris în timpul orelor de muncă ceea ce poate fi considerat muncă):

Dacă vreți să vedeți ce crede angajata Poliției cu privire la propriul agramatism o puteți vedea tot pe fb. Am scris despre asta joi.

Și acum, unica întrebare, dle ministru:

Cum ajung așa oameni șefi în structurile din cadrul MAI?

///

Eu am un răspuns, dar e tare urât și e legat de … știți voi și singur.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?