fbpx

La TV7 nu se dă salariul sau ”Vrei la corporativ cu JTV? Dă 150 de lei!”?

Astăzi angajaților de la TV7 le-a fost transferat salariul.

///

Azi noaptea un angajat al redacției publicației noastre neperiodice și neobiective a primit următorul mesaj:

”Eugen, scrie te rog pe blocul tău că cei de la TV7 nu au primit salariul de două luni de zile și nu se știe dacă îl vor primi până la Anul Nou. Eu am de pus pe masa de Anul Nou ceva dar nu am bani pentru asta. Șefii ne promit că rezolvă dar nu mai avem încredere în ei. Poate măcar la tine or citi și se vor gândi că nu le trebuie scandal mare. Colegii zic că tucma la primăvară vor fi banii.”

Ortografia autorului a fost păstrată.

Eu nu mă bag în bucătăria celor de la TV7, dar după perturbările din holdingul AMG sau cum se mai numea el, vânzarea TNT-Bravo către prietenii președintelui actual și toți banii BEM-ului care ajungeau prin scheme diferite la TV7 și alte televiziuni verzi eu nu mă mai mir de nimic.

Treaba lor cu iapa lor, mai ales că eu pentru ei îs rău de tot și-s ”numaiștiucum” acolo și-s în buzunarul ba a lui Plaha ba a lui Dodon 🙂

///

După ce am scris pe facebook că am primit o scrisoare anonimă cineva din prieteni îmi scria că cei de la JurnalTV trebuie să achite câte 150 de lei pentru ”korporativkă” iar cei care nu merg sau nu au achitat sunt luați la ”karandaș”. Asta nu mă mai miră or porcăriile de la trustul cela se știu demult. Mai ales că eu le pot confirma personal or am stat acolo două luni de zile.

Despre 40 de mii de euro ca să închidă gurile spurcate ale lui cheianu și durbală nu trebuie să vă spun eu, știți și singuri. Și despre legăturile lui Platon și ale Făleșteanului și restul.

///

Dragi oameni, scrieți. Eu public, mie îmi este în cot de toți și toate. Înjurat am fost în acest an cât 10 probabil, inclusiv de așa-numiți prieteni care s-au făcut mari susținători ai Maiei deși se lingeau pe bot cu comuniștii și sugeau bani de la ei.

Later add: Când mă apucam să fac share la articol m-am gândit că trebuie să îmi fac un ONG care să publice toate informațiile adevărate despre cei din presa moldovenească. Tre să grăiesc cu ambasadorul SUA, poate îmi dă niște ruble 🙂

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?