Adevărul despre Mercedesul S500 în caroseria W222 văzut la paradă

Era 27 august. Pavel (Ciorici, voi nu-l știți, dar o știți pe Ana, soția lui) îmi dădea link la acest Mercedes S500 în caroseria W222 care apăruse la paradă (fotografia e furată de pe privesc.eu):

mercedes-s500-w222-spps

Tot el a și pornit discuția pe facebook.

Peste vreo două zile a scris un oarecare site, dar fără multă informație. Doar discuțiile de pe facebook. Primul care a venit cu știrea că Mercedesul e cumpărat de cancelarie au fost cei de pe autoblog.md. Azi a apărut și știre pe deschide.md în care este menționată declarația lui Victor Țărnă, șeful de la SPPS, care zice că Mercedes-ul e cumpărat doi ani în urmă.

Automobilul într-adevăr, așa cum au scris băieții de la autoblog, a fost cumpărat de către cancelaria de stat pentru persoanele de prim rang care vizitează Republica Moldova. Doar că el a fost cumpărat pe final de 2015 în timp ce la ”domnie” era Guvernul Futevânt Streleț.

Vânzările acestei mașini care costă cel puțin 108 mii eur au început abia pe final de 2014. Vedeți și singuri pe wikipedia. Faptul că șeful SPPS minte nu e o noutate. Țineți minte cazul când un paznic de-a lor a intrat în avionul Lufthansa? Ap el atunci la fel a mințit.

Chiar aștept de la ei informație cât a costat acest bolid și să văd reacția lui Streleț care pe timp de criză cumpăra mașini mai ales că, sunt mai mult ca sigur, că în 2012 au fost cumpărate nu 3 dar 4 Mercedes-uri or mașina președintelui mereu are dublură.

O zi bună să aveți!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?