fbpx

Despre relația Mihai Ghimpu – Alexandru Machedon

Treceam azi pe lângă Partidul Liberal și îmi aminteam de anul de glorie al PL-ului. Anul ce a urmat după alegerile din iulie 2009 atunci când, grație conjuncturii create, Mihai Ghimpu era și speaker de Parlament și Președinte.

Și mi-am amintit de acea zi de naștere când Chirtoacă i-a dăruit un topor iar Alexandru Machedon, actual șef de staff al Partidului neDemnitate și neAdevăr îi aducea președintelui Ghimpu un ”calculator performant”.

ghimpu-machedon

Dacă nu mă credeți vă invit să priviți următoare secvență dintr-o transmisiune live realizată de Privesc.Eu:

Frumos, nu?

Țineți minte fraza cu ”dihorii”? Ea a fost filmată, mai mult din greșeală, la o întâlnire a lui Mihai Ghimpu cu cei pe care-i conduce Alexandru Machedon, compania Starnet. De acolo, tot grație Privesc.Eu, a ajuns în presă și să rămână în memoria colectivă.

Mai dăunăzi un deputat din primul parlament spunea că în Moldova nu se face politică dar se scurmă demnitarii în viața privată.

Cu părere de rău viața privată, de obicei, are mari interferențe în politică.

De exemplu Mihai Ghimpu are doi nepoți: Dorin și Lucian. Pe primul îl cunoașteți bine, el e cel ce ”înfrumusețează” Chișinăul zi de zi. Al doilea deține o companie de publicitate și gheretele de cafea.

Nănașul lui Lucian Chirtoacă e, coincidență, Alexandru Machedon.

Și, întrebarea de final:

Oare care sunt, la moment, relațiile între Alexandru Macedon și Mihai Ghimpu?

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?