fbpx

Despre spoturile lui Dodon și a unioniștilor la Moldova1 // M1 n-are nevoie de bani?

Să fie clar, din start, eu nu susțin ideea integrării în Uniunea Vamală și nu susțin neapărat Unirea cu .ro (eu unirea am făcut-o prin obținerea cetățeniei).

Toată iarna Moldova1, postul public de televiziune, finanțat de către cetățenii Republicii Moldova prin intermediul bugetului de stat, a invadat mintea privitorior cu spotul lui Igor Dodon cu privire la cât e de dulce sarea în Uniunea Vamală. Toți l-au văzut de zeci de ori.


Recent, un grup de tineri au lansat campania de promovare a Unirii cu .ro. O campanie pe care ei o văd la fel prin intermediul unor spoturi video. Cei de la M1 au refuzat să plaseze spoturile. Chiar dacă plasarea s-ar face contra plată.

Cei din grupul de inițiativă îl invinuiesc pe Președintele Companiei, dl Marin. Dar nu doar el ia decizii. Mai sunt un grup de consilieri, nu, eu nu îl am în vedere aici pe Dumitru Țurcanu, cel care pe 7 aprilie punea teatru pe post și făcea interviuri cu mai marii comuniști ai acestei țări. Eu nu îl am în vedere pe el mai ales că mi-i dator cu o ladă de bere și patru sticle de divin. Nu el umblă și insuflă cele mai proaste idei celor de la Consiliul de Observatori și Președintelui Companiei.

Cei din companie preferă să sugă bani din buget, da dnii consilieri asta pot, să sugă bani fără să gândească să îi producă. Pentru a face propagandă și a denigra pe cineva ei mereu găsesc bani. Dar pentru televiziune nu prea.

Campania electorală începe, peste tot, a doua zi după alegeri. Campania electorală pentru partide trebuie să fie non-stop. La fel cum și promovarea prin intermediul media. Chiar interesant dacă CCA se va autosesiza de data asta, deși nu cred. Până nu le va spune Plahotniuc dacă trebuie să acționeze sau nu ei nu vor mișca un deget. E mai ușor să mergi în delegații sau să stai cu picioarele crăcănate decât să lucrezi.

O zi bună să aveți, oriunde ați fi!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?