fbpx

Scrisoare deschisă către Vlad Plahotniuc // #первый_канал #CCA

Stimate Vlad Plahotniuc

Am impresia că nu v-am scris din 2010, atunci când vă rugam să nu faceți alianță cu g(c)omicii care avea să ducă inevitabil la plecarea noastră din spațiul european. Mă bucur că atunci ați ales calea europeană, reconfirmată în 2013 în cadrul vizitei la Bruxelles pe care ați efectuat-o cu toți liderii noii alianțe de la guvernare.

Astăzi Republica Moldova, cea în care aveți un cuvânt greu de spus iarăși stă în a alege între putin și Europa. Stăm să alegem între libertate și supunere, între rusificare completă și păstrarea tradițiilor care ne-au mai rămas. O știți bine și fără mine.

Cu părere de rău mass media din rusia manipulează insistent. Așa cum își manipulează propriii cetățeni care nu au idee ce s-a întâmplat în Crimeea de fapt așa manipulează și cetățenii Republicii Moldova. Dumneavoastră sunteți în stare prin două sunete sau două ședințe să opriți această manipulare.

Prime, televiziunea care vă aparține retransmite postul de televiziune rusesc ”первый канал”. Cantitatea de manipulare care se varsă din știrile acestui post de televiziune toată ziua de câteva mii de ori prevalează manipularea pe care a făcut-o Publika în 2013 la începutul anului. Nici nu se compară. Dvs aveți posibilitatea să opriți această vărsare de zombificator.

Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) vi se supune fără ezitare. Au demonstrat-o nu o dată. Incompetența membrilor consiliului este cunoscută și arhicunoscută. Faptul cum au fost aleși nu mă interesează, mai ales cine cu cine se culcă. Mă interesează mai mult faptul că la moment ei nimic nu fac. Ei nici măcar nu au idee ce să facă. Vă rog să le dați un mic imbold să oprească transmisiunea canalelor rusești.

Mulțumesc pentru atenție!

Comentarii

comentarii


One Comment

  • Vadim |

    Situatia care se intimpla in regiune este alarmanta si actiunile Rusiei din ultima perioada incalca normele dreptului international. Sint de acord ca Plahotniuc a participat direct la succesul obtinut de RM in cooperarea cu alte state,in apropierea de UE dar nu prea cred ca acesta are vreo autoritatea asupra CCA,de altfel cu nimeni nu are. Nu e vorba deloc ce transmite Prime TV sau oricare alt canal ci e important cum lumea intelege tot ce se petrece in Ucraina si care sint actiunile presedintelui Rusiei.

So, what do you think ?