fbpx

Marasmul de la Jurnal continuă?

Petru Bogatu și Nicolae Negru au plecat de la Jurnal. Toți știu. Ei scriau ceea ce credeau fără neapărat a asculta de ceea ce spun șefii de la Jurnal. Și ei scriau pe domeniul politic ceea ce este extrem de important pentru cei ce dețin Jurnal Trust Media.

Săptămâna trecută scriam despre Jurnal și despre producătorul acestuia, Dorin Scobioală. Oamenii mi-au spus că ceva a comentat pe facebook. Am intrat pe profilul lui dar era public mesajul. Se ascunde de ceva probabil. Dacă citește asta îi recomand să folosească opțiunea ”tag” de pe facebook. De ceva timp se pot tăgui prietenii prietenilor. Eu pot să răspund și online și offline pentru ceea ce scriu.

Marasmul unor oameni de la Jurnal a ajuns la starea încât reporterii când scriu știri despre case pun fotografii cu oficiul lui Plahotniuc. Din lipsă de alte fotografii cu clădiri. Reporterii nici nu știu de fapt cum arată oficiul…

Trist că la Jurnal rămân sau vin doar persoane care pot juca teatru politic.

p.s. sigur voi reveni la tema teatrului.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

So, what do you think ?