fbpx

Despre comentatori, a câta oară

Eu sunt kaziol. Nu-i noutate în asta. Toți cei care mă urmăresc pe facebook și pe blog știu acest fapt. Comentariile în care sunt înjurat deja nu mă ating și nu îmi fac peri suri.

Înainte nu eram așa. Atunci când mă înjurau căutam adrese, soluții. Pe vreo doi i-am sunat seara pe la 20.00 acasă. Reacția părinților era foarte interesantă când spuneai că îi dai în judecată pentru calomnii. Îmi plăcea procesul mai mult și reacția. Normal că nu aveam în gând să mă judec cu ei.

Asta era demult.

Mai deunăzi Elena Pahomova de la Publika scria pe facebook că poate suporta orice injurie exact până în momentul în care asta trece pe plan personal, privat, familial. La mine e cam la fel. Chiar și acum ”se duce krâșa” când e vorba de familie. Eu nu mă pot bate dar, recunosc, am făcut vreo două ”padle” unor astfel de oameni. Sorry, am spus din start că sunt kaziol.

Săptămâna trecută Plahotniuc a zis că va intenta proces de judecată tuturor care l-au calomniat. Câte 3K euro de căciulă. Eu cred că va fi destul de funny ca oamenii care îl învinuiesc să aducă probe. Marea problemă e că nu dă în judecată bloggerii și presa.

Eu cred că fiecare trebuie să răspundă pentru ceea ce scrie și ce spune.

За базар надо отвечать!

Imagine preluată de pe flavorwire.com

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?