fbpx

Despre o situaţie penibilă şi o curvă

Unii oameni nu pot trăi fără faimă. Sau se îmbată de faimă. Iată cele mai recente două cazuri pe care le-am urmărit.

Primul caz este cel al unui „cântăreţ deştept” care, după ce a înţeles că bloggerii îi fac PiaR, fie el şi negru, încerca să mă convingă să scriu de rău despre clipul lui recent. Penibilă situaţie de a cerşi unui individ care te-a făcut cu „ou şi oţet” o însemnare negativă despre tine.

Al doilea caz este cel al Domnicăi Cemortan. Fata a înţeles că poate utiliza la maxim statutul de vedetă şi, după o perioadă de tăcere, a oferit un interviu Daily Mail. În interviu ea recunoaşte franc că era îndrăgostită de căpitanul Costa Concordia şi că ar fi întreţinut cu el relaţii sexuale dacă el ar fi dorit asta. Probabil dacă nu s-ar fi cufundat nava italianul avea să doarmă noaptea următoare cu tânăra moldoveancă. Cu cea mai mare responsabilitate pot spune că Domnica Cemortan se potriveşte perfect definiţiei cuvântului „curvă”.

Săptămâna trecută circa 10 organizaţii de moldoveni din Franţa au dezbătut raportul fundaţiei Scelles. Un raport care într-un final s-a dovedit ok. Doar că directorul fundaţiei e un adormit. S-au strâns, au băut cafea şi au dat toată vina pe jurnalistul de la AFP. Ce putea fi mai simplu? Doar că Domnica probabil nu ştie de raport. Ea nu l-a citit.

Sursă scan copertă ”Chi” – bellenews.com

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?