fbpx

Istoria lui Codruț ajuns din calvar în sursă de PiaR

La finalul lunii septembrie, pe paginile Președintei Moldovei, a apărut fotografia unui patruped care, din cauza unor idioți, a devenit triped. Iată ce era scris atunci pe acele pagini:

”Codruț face parte din echipa noastră de la Președinție de vreo 7 luni, după ce a fost găsit în stradă lovit de o mașină. Din păcate nu am reușit să-i salvăm lăbuța, dar, după câteva luni de tratament, acum aleargă bucuros în 3 picioare.”

Pe Codruț, de fapt, îl chema Persic. Asta până a-l descoperi echipa de imagine a Președintei.

După asta l-au folosit pe un blogger #năPASta ca să împingă un video în care, chipurile, Președinta îl plimba pe Codruț (Persic), prin fața Palatului Prezidențial.

Apoi a urmat mușcătura memorabilă a Președintelui Austriei.

Și ieri a venit culminația PiaRului ieftin – expoziția celor de la zgarda la care, conform angajaților zgarda, Codruț (Persic) a avut invitație.

De altfel, voi ați înțeles, că expoziția a fost finanțată de americani, că nu mai fac nimic gratis VIPessele de la zgardă.

Toată istoria asta cu Codruț (Persic) ar fi frumoasă dacă ar fi adevărată. De acest PiaR ieftin râd toți iar cei care trebuie să îl promoveze își pun mânele în cap.

De altfel, dacă vă uitați la fotografiile cu Codruț în care nu apare Președinta, vedeți că este ținut de cu totul altcineva. Fotografia acestuia nu este pentru că el, la sigur, este din SPPS iar cei prezenți nu au voie sau se tem să îl fotografieze pe cel ce are grijă de Codruț.

Deși… un inside zice că el, totuși, a mușcat pe cineva aseară 🙂

Și da, nu uitați să susțineți blogul pe Patreon și urmăriți ce mai scriem pe Telegram!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?