fbpx

De ce Natalia și Maia sunt la cuțite?

Totul a început în acea duminică la Președinție.

Cu câteva zile înainte de acea ședință de noapte, Maia Sandu i-a propus Nataliei Gavriliță să fie Guvernator al Băncii Naționale a Moldovei. 7 ani de liniște asigurată. Salariu bun. Natalia Gavriliță era ok cu această propunere și, în acea duminică, trebuia legalizată decizia ei de a lăsa Guvernul.

Doar că pe fir s-a conectat Andrei Spînu. El i-a explicat că trebuie să refuze oferta și că îi va asigura toată susținerea în Guvern și Parlament. Astfel, doi dușmani au devenit aliați contra Maiei Sandu și a lui Dorin Recean, cel care trebuia să conducă această ”corabie” guvernamentală după plecarea Nataliei Gavrilița.

Tot Spînu a fost cel care a aruncat în spațiul public istoria cu Telegramul lui Litvinenco și Recean. Primul a ajuns acolo pentru că nu a acceptat să fie numit procurorul lui Spînu. Recean a ajuns pentru că trebuia discreditat viitorul Prim-ministru.

Unul dintre cei care i-a asigurat susținere lui Andrei Spînu în Parlament a fost Dan Perciun, omul care se ocupa de site la ministerul educației când era Maia Sandu acolo și care a crescut exclusiv datorită ei și, pe lângă asta, și-a ridicat toate rudele etc. De altfel, Perciun îmi e dator, de câțiva ani deja, 1000 de euro.

Și au mai fost câțiva apropiați care au trădat-o.

Totuși, milioanele lui Filat din conturile lui Spînu… își fac treaba.

Totul abia începe…

Susțineți acet blog mic pe Patreon!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

So, what do you think ?