fbpx

Faceți cunoștință: Gheorghe Gorceag, executorul lui Plahotniuc și Odnostalko, devenit ”Om Bun” la nemerenco

Directorii de spitale se plâng pe faptul că nu le ajung medicamente și dispozitive. Problema nu e în furnizori sau în faptul că nu sunt medicamente pe piață. Problema cea mare este la instituția ”Centrul pentru achiziții publice centralizate în sănătate” subordonată Ministerului Sănătății a Republicii Moldova.

Și aici începe istoria filtrelor #năPASta cu care se tot lăudau cei care și-au denumit timpul de guvernare ”Vremuri Bune”.

În luna ianuarie 2022 (data nu e clară pentru că nu am găsit mențiune dar luna e clar din cauza că pe 12 ianuarie încă semna adjuncta dar pe 21 deja semna noul șef) șef la ”Centrul pentru achiziții publice centralizate în sănătate” a devenit Gheorghe Gorceag:

Omul a ajuns la Ministerul Sănătății grație unui apropiat a lui Plahotniuc și a fost păstrat acolo grație relației foarte bune cu exȘeful pe medicină din Parlament, deputatul socialist Odnostalko. Asta acela care a fost filmat pe la Popasul Dacilor cu furnizorii de medicamente.

Ap iată, omul ăsta, nu e clar grație cărui filtru (probabil filtrului prin care au trecut și Crasiuc cu Ababii) a ajuns din omul lui Plahotniuc sau al ”regimului oligarhic”, OM BUN.

Nu e primul și sigur nu este ultimul caz când astfel de oameni, contra cărora permanent cânta oama bună, nemerenco, vor ajunge în funcții bine plătite și vajnice în sistemul medical.

Întrebarea rămâne deschisă: cât costă să treci filtrul la nemerenco?

Sănătate multă să aveți!!!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?