fbpx

Universitatea de Medicină apără diploma de master dăruită de Ababii dnei Nemerenco :)

Ieri scriam că dna Nemerenco, consilieră a președintei, a obținut diploma de master deși nu a fost la nicio lecție. După asta ea a confirmat acest fapt și și-a prezentat galeria de diplome și hârtiuțe ”de valoare”.

De dimineață cei de la Școala de Management în Sănătate Publică au șters totul ce aveau pe pagină:

Câteva minute în urmă a venit comunicat de la Universitatea de Stat de Medicină și Farmaceutică din Moldova. Iată conținutul acestui comunicat:

Știți care e faza cea mai faină? Acele două ordne emise de către ”Ministrul Sănătății” și ”Rectorul USMF” sunt emise de aceeași persoană – Ion Ababii!

Iată un screen din galeria rectorilor USMF:

Și lista miniștrilor sănătății ai Moldovei:

Ăștia se înfundă pe zi ce trece. Bravo lor. Îi ador. Mai ales la partea cu date personale. Probabil ea se referă la Nemerenco 🙂

Deși dna Președintă i-a propus dnei Nemerenco să se gândească la o demisie de onoare dar nu poate ea pleca până când nu și-a expus tot veninul pe facebook și nu i-a înglodat pe toți cei care i-au zis în față cine este – o simplă guralivă și nu doar. Și da, credeți că degeaba a investit Ababii în Nemerenco 🙂

Și da, voi ați înțeles? Dacă vreți diplomă de masterat puneți-vă bine cu rectorii și ei vă vor putea oferi diplome de master! Interesant, ce trebuie să faci pentru o diplomă de masterat?

Sănătate și minte!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?