fbpx

Сказ о том как я ЧЕКана ненавидел…

13 ani în urmă, de dimineață, mă duceam la lucru, la Eventis. Adică cum lucru, compania deja se cam închidea și eu trebuia să mă prezint de dimineață dar după asta mă duceam și făceam live-text pe blog de la diferite conferințe. Un fel de beta versiune a ceea ce urma să fie privesc.eu

Ap iată, de dimineață, în drum spre serviciu, am făcut următoarea fotografie. Iurie Ciocan, și președintele de atunci al Curții Constituționale, Dumitru Pulbere, ieșeau din Președinție. Au fost la voronin. El i-a chemat să-i întrebe ce e cu „morții de pe liste”:

Eu atunci îl uram pe Ciocan. Cu toată inima. Nu pot spune că îl uram cu „mozgul” pentru că, am impresia, în acele zile „mozg” aveau numai cei ce conduceau „revoluția Twitter”.

1. Cum poți să nu urăști un om care de dimineață până seara este beștelit la proTV?
2. Cum poți să nu urăști un om care, conform proTV, a băgat pe liste morți și votanți inexistenți?
3. Cum poți să nu urăști un om al cărui soție a spus că voronin e un bărbat ok?
4. Cum poți să nu urăști un om care ți-a distrus viitorul?

După asta, în august, l-am văzut live la CEC. Le explica sistemul d’Hondt la liderii politici. A coborât din prezidiu, și-a răsuflecat mânecile, a rugat să îi aducă o tablă și un marker și timp de 45 de minute le-a explicat lui Urechean și partidul lui de ce nu au un mandat mai mult.

Și acum ce a rămas din acele 4 puncte pentru care îl uram pe Ciocan?

1. Acum e clar pentru cine/ce lucra proTV atunci.
2. Este evident că „morții pe liste” a fost un fake mai mare decât viața lui John Davis.
3. Jurnalistele care atunci o făceau cu ou și oțet pe Nona și-au arătat adevărata față în timp. Și da, acum voronin e la fel de vizualizat ca și atunci. Tot acele care futeau atunci menta acum sug de la voronin. Mă refer la trafic pe interviurile cu el.
4. Mă râd și singur ce prost eram atunci.

13 ani au trecut. Poate am devenit un pic mai deștept. Poate. Deși nu e sigur.

Dacă ceva, ieri Ciocan a scris pe fb despre alegerile din aprilie 2009:

Citiți.

A, și încă ceva. Eu nu uit. Nimic. Și pe nimeni.

Никто не забыт, ничто на забыто…

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?