fbpx

Ceea ce nu e permis la Orhei, este permis la Bălți! :)

Ieri cumnatul a fost în centru. În centrul celui mai frumos oraș de pe Planetă. A fost în centrul Bălțiului. Ceea ce a văzut acolo am compilat într-un video și l-am pus încă ieri pe Facebook și telegram.

Azi vă mai propun câteva fotografii și pe blog:

Aceste caruseluri și distracții pentru copii și adulți sunt chiar în centrul Bălțiului. Vedeți cum sunt amplasate și cât de accesibile sunt.

Acum vă propun să revedeți însemnarea de mai dăunăzi în care vă povesteam despre menții care au înconjurat Orheiland-ul.

Și după asta reveniți la galeria foto fotografiată la Bălți și găsiți măcar o urmă de ment acolo. Ați găsit? Nici eu nu am găsit. Pentru că nu sunt.

Faptul că polițiștii nu sunt la distracțiile din Bălți se datorează în mare parte faptului că la Bălți a fost ales un primar pe placul guvernării actuale din Republica Moldova. Grigorișin a fost alesul Maiei Sandu și acoliților ei. Acum nimeni nu îi mai face niciun fel de probleme chiar dacă a fost ales de o mână de oameni.

La Orhei ar fi fost la fel dacă primar ajungea vreau drujban de-a lui Alaiba (el e curator pe raion din partea #năPASta, de la nord l-au alungat demult).

Dar așa, este ce este, la Orhei, acolo unde distracțiile sunt gratuite, caruselurile sunt înconjurate de menți iar la Bălți, unde totul este cu plată și deloc sigur, nici zare de polițist.

Și da, cel mai trist este, cum a și comentat dra Gojinevschi, diriginta mea de liceu din Bălți, tot mai puțini și mai puțini oameni își pot permite caruselurile…

Sănătate și gânduri bune!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?