fbpx

Și, peste ani, menții moldoveni vor vrea să fie respectați de copii de la Orhei, și nu doar…

Ieri la Orhei a fost circ. Sau teatru. Sau tragedie. Numiți-o cum vreți. Producător general a fost #năPASta, regizor – Ana Revenco, scenograt – șeful menților, Podarilov, iar actori – menții care se vor numiți polițiști.

Ei au încercuit parcul OrheiLand și nu au permis accesul în el pentru orheieni și oaspeții orașului. În stilul știți voi cui doar că mai dur și mult mai urât:

Imaginea din colțul de sus e minunată. Trei mentozavri urmați de alți trei menți petrec doi copii la Orheiland. Imaginea asta trebuie pusă la MAI în locul unde era crucifixul. Să o vadă doamna ministră zi de zi. Anume acea imagine reprezintă perfect ceea ce se întâmplă acum în ministerul pe care, ea crede, îl conduce. 6 menți la 2 copii. Acesta este raportul de putere în #naPASta. Sau anume atâta consideră corect să fie Podarilov. Dar la el vom reveni.

Utilizarea copiilor în campaniile electorale este interzisă și vse dela. Cel puțin asta mereu cântă toți. Până ajung în campaniile electorale. Maia Sandu anume pe seama copiilor și-a făcut carieră politică. La educație a fost ministră și, zice ea, a făcut reforme. Reforme care nu se simt și nu se văd. Deja mai mult Șarov a făcut decât ea, dar la el vom reveni zilele viitoare.

Partidul ȘOR a scos ieri din OrheiLand tot ce a putut. Și asta doar grație cadourilor din partea Anei Revenco. Poate ea e în partid și noi nu știm. Vom afla în scurt timp probabil.

Ceea ce este clar e că această putere nu are idee ce face. Totul e atât de haotic și neclar. Totul e atât de trist și urât că, au șanse, o bună parte din ei, să termine mai rău decât Filat. Mai ales că de amante deja s-au umplut.

Sănătate moldoveni și aveți grijă de copii voștri, duceți-i cât mai departe.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?