fbpx

Michalko cu Usatîi vor inaugura un club cu narghilea la Bălți în cinstea lui Medvedev?

De ce Medvedev? Pentru că priviți atent în colțul fotografiei (de data asta nu a mai pus fotografie de la masă să nu fie atât de „colajabilă”):

Așadar, la 4 zile după ce ambasadorul SUA s-a întâlnit cu primarul de Bălți, a trecut și Michalko pe la el. Probabil a făcut-o de dimineață or încă nu se observă asupra lui efectele care se observau într-o seară pe aeroport:

Nici pe pagina ambasadorului UE și nici pe cea a misiunii nu se spune nimic despre întâlnire, deci a fost una de protocol în care s-a reiterat dorința europenilor de a înscăuna cât mai rapid #naPAS-ul la putere și ajutorul de trolling politic pe care îl poate asigura Usatîi în această privință. El asta poate, mai greu cu făcutul lucrurilor la Bălți, dar de trolling el este mereu bun.

Totodată cel mai probabil au fost și discuție despre substanțele preferate ale reprezentantului actual al UE în Moldova. Repet, ceea ce a fost la aeroport nu era de la mască sau abureală. O poate confirma orice narcolog.

Și încă ceva, în ce bortă s-a transformat Moldova pentru Uniunea Europeană dacă au trimis un așa ambasador slab? Când te uiți la Dirk Schuebel și la acest ins din Slovacia te ia groaza…

Și încă ceva, Usatîi s-a văzut cu Coldea la Dubai?

Sănătate moldoveni!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?