fbpx

DOC // Vitalie Dragancea, consilierul Premierului Chicu, cel cu „glande”, are dosar penal

Seria de documente pe care o voi prezenta îs demult pe mail. Așteptam finalul pandemiei să le public dar dacă tot cineva se caută…

///

Pe Vitalie Dragancea l-am cunoscut la Institutul Național de Standardizare și Metrologie. Nu în prima vizită pe care am documentat-o pe blog și, care, acum la trecerea anilor pare și mai interesantă, dar cu altă ocazie, la un alt offline din 2014 care, la fel, este documentat pe acest blog drăguț și comod.

După asta el mă tot lăuda peste tot până în momentul în care ne-am „încăierat” pe profilul dnei Ruxanda Glavan, pe atunci ministră a sănătății. El mi-a spus că mă bate atunci.

Despre acest moment am pomenit și în însemnarea în care l-am atenționat pe dnl Chicu că are oameni agresivi și neechilibrați în echipă.

Anume de perioada ceea este legat dosarul penal deschis pe numele lui Vitalie Dragancea, actual consilier pe tot și pe toate a prim-ministrului actual al Republicii Moldova, Ion Chicu.

În perioada cât a fost la conducere a semnat, împreună cu vicele lui Onceanu, o serie de contracte cu o companie privată de construcții. Ca să nu iasă că comentez mult, plus că, în document totul este detaliat până „în glande” cum spune clasicul, vă invit la o lectură a acestui document:

Ați citit, ați văzut câte contracte și câte abateri au fost? Acum vă invit să lecturați următorul document care este de fapt o ordonanță de ridicare care confirmă faptul că în adresa dlui Vitalie Dragancea, administratorul Institutului Național de Standardizare și Metrologie între anii 2011-2016, a fost început un proces penal în data de 04.09.2017 în temeiul bănuielii rezonabile de săvârșire a infracțiunii prevăzute de articolul 327 alineatul secund litera b1 și articolului 328 alineatul prim (mă simt avocat #nna după atâtea litere stranii).

Sănătate tuturor!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

    So, what do you think ?