fbpx

o vizită scurtă la Institutul Național de Metrologie

Astăzi cei de la Institutul Național de Metrologie (INM) au invitat câțiva bloggeri și jurnaliști la ei. Eu am întârziat și am plecat unul dintre primii. Nu că aș fi cu stea în frunte dar eu am mai fost. Scopul era să văd cine e directorul (nu l-am văzut atunci când am fost) și să văd cum ne amăgesc cei din supermarketuri. Pe rând.

Directorul, Vitalie Dragancea, este un tip foarte deschis. Dar chiar deschis de tot. A spus ce și cum. A explicat pe îndelete. A dat exemple concrete unde avem administrare proastă. Și chiar a explicat de ce. Și cel mai interesant că toți știu asta dar … așa e Moldova. Doar în ea trăim. El a făcut din INM o instituție de clasă. Iată un comentariu al Nadiei Chircu de pe fb la o fotografie realizată în cadrul vizitei la INM:

”Tatal meu lucreaza pe acolo…si ma mindresc taaaaare cu el…la 74 de ani lucreaza inca, are numeroase inventii recunoscute, articole publicate si munca sa chiar este pasiunea lui cea mare! As vrea si eu la virsta lui sa fiu asa apreciata si stimata cum este el! Este mereu solicitat si nu-l lasa sa plece fiindca el kiar stie ce face si cum face, da in ziua de azi asa oameni mai rar!!!”

Ce mai rămâne să adaug la acest comentariu?!

Referitor la supermarketuri. Special, înainte de a veni la întâlnire am trecut și am cumpărat produse diferite. Unele le-am cântărit eu, altele erau pe raf gata cântărite. Am avut o dezamăgire totală. Erau exacte măsurătorile 🙁

Și da, echipamentul pe care eu am cântărit brânza bulgărească cosă câteva zeci de mii de euro. Asta probabil e abatere totală de la regulă. Acolo se măsoară doar etaloanele. Dar, mă rog, eu îs blogger 🙂

O seară bună să aveți și cumpărați doar din rețelele mari de supermarketuri produse. Despre restul etaloanelor vor scrie bloggerii și jurnaliștii care au fost la off.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?