fbpx

Plaha, prin Atlantic Council, o sponsorizează pe Maia…

S-ar cere un semn de întrebare în titlu, nu? Dar nu mai e cazul.

Azi zgarda de dezniardă a scos o „investigație” cu privire la faptul că un ciuvac care are dofiga de-a ruble din ulei și produse de genul dat, cunoscut după prenumele Vaja pentru că numele de familie e greu de pronunțat, finanțează Atlantic Council. Asta e un consiliu tare fain de prin „Omerica” despre care tare mult înainte povestea Ion Sturza. El chipurile era des invitat acolo. Acum înțeleg și de ce, prietenul lui din petrol am și uitat cum îl cheamă, îl băgase acolo.

Vaja ăsta, are majoritatea banilor în Moldova, dar se și extinde. Tot el este prieten cu Plaha. De fiecare dată când se duc membrii PD în SUA ei sunt invitați de onoare la Atlantic Council ăsta. Iată de exemplu Tudor Ulianovschi:

Sau Andrian Candu:

Dar, totodată, ăștia de la Atlantic Council o susțin pe Maia Sandu:

Asta e recentă dar la început de 2018 ea a mai fost la ei:

Și nu doar că a fost dar și i-a lăudat pe facebook, chiar pe profilul ei, chiar de 14 februarie 🙂

Concluziile le puteți face și voi să nu scrieți că eu îs mai deștept ca voi și vă bag pe gât gândurile mele. Chiar dacă e blogul meu eu nu vă impun ce să gândiți și, mai ales, nu vă dau eu întrebări aici ci prefer să fie un dialog în care fiecare să înțeleagă ceea ce nu înțelege sau să găsească răspunsuri la întrebările apărute.

Despre lipsa unei consecutivități a politicianului Maia Sandu s-a vorbit mult. Azi, anume azi, asta merită amintit pentru că 11 ani în urmă a avut loc lansarea PLDM, partid din care ea a făcut, pe urmă nu a făcut, pe urmă iar a făcut și iar nu a făcut parte. Un fel de „Ванька-встанька” după cum bate vântul din Vest.

Despre lipsa consecutivității presei tac. Acolo e clar. Ei văd doar ceea ce li se arată și pentru ce li se plătește.

Zilele ăstea vom reveni cu gândul și scrisul la „Omerica”. Mai ales că zilele trecute acolo a fost o pleiadă de „eroi noi ai neamului”.

Aveți grijă de sănătatea voastră!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?