fbpx

Deviza Moldovei: Distrugem educația și construim Biserici!

Ieri Moldova a pierdut minim 5 copii. 2 au fost uciși de tați iresponsabili care au urcat băuți la volan. Alți trei au murit înecați în lacul din Pohribeni.

Ce-ar fi fost dacă amenzile ar fi fost mari? Ce ar fi fost dacă responsabilii ar fi fost educați? Probabil n-ar fi fost astfel de tragedii.

Doar că moldovenii în loc să învețe preferă să se ducă la biserică să se roage la Dumnezeu să-i salveze. De parcă va veni el personal și va pune mâna. Ca în bancul cela cu credinciosul care umbla la biserică și vroia să câștige la loto dar nu cumpăra bilet.

Scriam cândva despre faptul că în curtea unei grădinițe din Chișinău se construiește o biserică. Iată că biserica este deja funcțională. Lucrează parterul. Are și poartă. Și floricele!

Iar grădinița cum nu a fost reparată și se distruge așa și a rămas:

Câte grădinițe au fost distruse în așa hal în toată Moldova? Câte au fost transformate în case de locuit? Sute, poate chiar mii.

Europa progresează iar Moldova revine în Evul Mediu acolo unde bisericile dogmatizau oamenii și nu îi învățau.

O săptămână reușită să aveți!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?