fbpx

Năstase, un ostășel demn de înaintașul Filat sau cum și-a tras-o #neDA

Ieri partidul #neDA și-a anunțat candidatura la primăria Chișinău. Fără a anunța un candidat la primăria de la Bălți. O demonstrație din start că ei văd alegerile locale exclusiv ca trambulină pentru alegerile parlamentare.

Normal că l-au anunțat la primărie pe Andrei Năstase. Pe cine să mai anunțe? Pe Slusari care o numește pe Maia Sandu oaie? Pe Moțpan care se teme și de iepurii din câmp? Sau poate pe retardatul josan?

Cei de la #neDA au dat, tot ce e posibil într-un start fals. Exact cum o făcea de multe ori Filat. Fostul prim-ministru avea mania de a fi primul. În primii ani după 2009 îi reușea, mai ales că în spate era Marian Lupu. Iar pe el îl poate întrece orice #neDAist. Țineți minte fraza celebră spusă de Filat: Numărul unu nu-l comentează pe numărul patru 🙂

Anunțarea lui Năstase a fost făcută și pentru a o șantaja pe Maia Sandu. Asta tot de la Filat a învățat-o. Doar că Andrei Nastase a preluat de la master-ul său șantajul direct iar Maia Sandu, o altă absolventă a cursurilor PLMD șantajează prin intermediul europenilor.

Să vedem ce tip de șantaj va câștiga într-un final între acești doi urmași ai lui Filat.

Și încă ceva. Mie îmi este interesant cum va umbla capul vorbitor al țopilor cu prompterul după el în campania electorală. El sărmănelul nu poate vorbi fără el. Când nu are prompter în față se bâlbâie. Asta se vede pe la emisiuni. Dacă nu mă credeți priviți atent transmisiunea live pe privesc.eu.

Aveți grijă de sănătatea voastră, mai ales informațională 🙂

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?