fbpx

Val Butnaru, din nou, închide JurnalTV

Deja devine deloc amuzant Val Butnaru. Dar deloc. Hai că istoria cu ”surse sigure din GBC” asta-i așa și așa. Dar când zice că GBC îi poate bloca conturile … Mai ales că salariile se dau în plic 🙂

Ei dar nu-i pe asta.

Câteva întrebări către Val Butnaru:

1. Dle Val da când v-a dat Urecheanu automobilul l-ați declarat ca proprietate a ziarului sau personală?
2. Dle Val, dar când în 2009, ne-ați închis gura la toți prin a argumenta că ”ei îs de-ai noștri, nu trebuie de criticat” asta cum a fost răsplătit?
3. Dle Val, de ce, după ce nu v-ați plătit datoriile la SkyTower și ați dat oamenii afară ați băgat emisiune de o oră cu purcelușul vasile năstase care a luptat cu jurnaltv pe 7 aprilie?
4. Ce mai face omul cu mail-ul aeronautic?

Și acum despre un nou val de închidere și motivele acestuia:

1. JurnalTV scade în rating-uri. Este nevoie de victimizare. Unica soluție – Plaha. Asta un fel de ”Moldova fără voronin, moldova fără comuniști” cu care a mers Filat în alegeri și cu care s-a aliat în 2013.
2. JurnalTV așa și nu a putut strânge mai mult de 100 de euro pe lună de la spectatori. Asta-i mult prea puțin. Curvele politice și amantele fizice au nevoie de mai mulți bani pe care Țopa la pătrat nu mai are chef să le plătească. Are și el facebook și vede cum umblă ”vedetele” lui de-a oaia prin lume.

Partea ce mai amuzantă este că Val Butnaru a pomenit ieri cazul TV8 în emisiune. Asta deși televiziunea nu a spus niciun cuvânt despre asta.

Fariseism, domnilor. Și ipocrizie.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?