fbpx

Cât valorează JTV sau cum ”vedetele” și-au băgat piciorul în ei :-)

O săptămână și ceva în urmă țopii au închis JTV. S-au cam săturat să-l finanțeze. Adică s-au săturat ei demult dar acum probabil nu le mai ajung bani nici pentru deplasarea spre Palma și înapoi 🙂

În disperare și crezând că lumea-i va susține prichindeii de la JTV au încercat să facă strângere de fonduri. Când au văzut că în primele două zile pe conturi nu ajunge nimic au încercat varianta cu patreon-ul testată de unii moldoveni care fac haz de necaz pe net. Iată cât au adunat într-o săptămână:

216 usd. Cam cât cheltuie, în mediu, vedetele lor aflându-se la Drive. O, dacă tot amintit de Plahotniuc, ăsta i-a trollit ieri prin faptul că e gata să le ofere sediu. Tare aș râde eu să-i văd pe cei de la Publika peste perete cu cei de la Jurnal 🙂 Și seara să se bocănească offline pe la Moldexpo :-)))

Revenim. 261 dolari. De râsul găinilor și totodată în bătaie de joc față de zecile de ”vedetuțe” lansate de JTV care acum foarte frumos i-au întors fundul acestui post de televiziune.

216 usd. Cam atât valorează tot fâsul JTV care cândva urma să fie o televiziune de știri calitativă. ”Urma să fie”.

Și încă ceva, toți cei care se vaietă pe facebook că s-a închis JTV, o întrebare la voi:

De ce nu donați bani ca să se strângă 800 de mii de euro ca vedetele de la JTV să aibă căsuța lor? Sau ați înțeles că ei merită exact atâta cât merită, adică aproape nimic?

O zi bună să aveți.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?