fbpx

Genunchiul Alinei și ipocrizia deputatei

Ieri a avut loc o ședință istorică în Parlamentul Republicii Moldova. Parlamentarii l-au ignorat pe Sturza cu tot cu Guvernul lui propus. 54 de deputați nu au venit la ședință. Socialiștii, gomicii și fugarii lor au zis din start că nu vin. PD a zis că nu votează dar vin. Nu au venit și 3 liberaști. Unul e Dîrda, de la el nu ai ce cere. Omul are de construit. De Gutium prima dată am auzit.

Cel mai tare s-a remarcat deputata Alina Zotea.

1. În seara dinaintea ședinței a postat pe facebook un statut plin de respect față de țară și nu mai știu ce acolo. În stilul unui unionist convins și patriot. L-a șters a doua zi după ce au început să curgă înjurături.

2. La 2 ore după ședință a pus pe facebook imaginea cu genunchiul pe care l-a rănit când a ieșit din casă. Chirtoacă nu-i dezbătuse gheața și s-a împiedicat deputata. A șters și fotografia după câteva ore.

Și acum s-au împărțit în două tabere. Unii o apără alții o atacă.

Au moldovenii o vorbă ”cine se scuză – se acuză”.

Fotografia a fost preluată de la Viorel Mardare care a reușit să o salveze 🙂

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?