fbpx

Deputații au ah##t?

Sau eu sunt prea debil, sau sunt prea naiv, sau tâmpit, dar am impresia că deputații noștri sunt cei mai ah##ți deputați din lume.

Nu-i de ajuns că se vând ca la piața centrală (eu mă refer la faptul că se vând fără a plăti impozite la stat și fără licență) ei încă vor, la final de mandat, apartamente undeva în centrul Chișinăului la jumătate de preț.

Au mai fost istorii prin presă, mușamalizate repede cum deputații noștri au pensie după ce nu mai sunt deputați, au apartamente rămase din timpul deputăției etc. Toți numai în privilegii. Nu prea e clar pentru ce, așa o impresie parcă au muncit.

La început de an ne-am văzut cu un deputat din Estonia. Ei nu au consilieri acolo. Ei nu au subvenții pentru apartament. Nu pot cumpăra apartamente la juma de preț. Nu au mașini de serviciu. Au un salariu peste medie, dar modest. Oamenii sunt în slujba poporului și nu a buzunarului.

Pentru mame ei bani nu găsesc dar pentru apartamente repede vor găsi. Pi##rii.

Scuze dacă prea emotiv. O zi bună să aveți.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?