fbpx

SMS-ul transmis de noul ޘef al Poliţiei Rutiere, Serghei Diaconu, prietenilor

Ieri, după ce a fost numit în funcţie, Serghei Diaconu le-:a transmis tuturor prietenilor următorul mesaj.

Stimati prieteni, tin mult la relatiile noastre amicale, va stimez si va apreciez. In acelasi timp tin sa va spun ca nu voi reactiona pozitiv la mesaje si apeluri pentru interventii de facilitare si solutionare a „micilor probleme” legate de noua mea functie. Sunt gata oricind sa va ajut insa pe masura posibilitatilor cu alte probleme, dar sa nu tina de incalcari a regulamentului circulatiei rutiere. Sper in sustinerea si intelegerea voastra.

Acum câteva clipe l-a repetat, un pic modificat, pe facebook:

Stimate rude, prieteni, cunoscuţi şi cunoscuţi ai cunoscuţilor mei, vă mulţumesc pentru felicitările aduse.
Deşi văd noua funcţie nu ca pe un salt spre fericire, ci ca pe o mare responsabilitate într-un domeniu în care sunt foarte multe de făcut, mă bucur mult de mesajele de susţinere pe care le primesc. Totuşi, sper ca fiecare din voi să aibă o atitudine responsabilă şi SД‚ NU ADMITД‚ NICI MД‚CAR ÎN GГ‚ND posibilitate de a apela pentru careva favoruri sau „ajutoare” legate de funcţia în care am fost numit.
Eu rămân deschis pentru propuneri constructive şi soluţii sistemice de pe urma cărora să beneficieze întreaga societate. Unele probleme pot fi depăşite doar cu schimbarea de atitudine a fiecăruia în parte şi mizez mult pe faptul că îmi veţi fi alături în această abordare.

Serghei ţine cu Manchester United. Ei mai sunt numiţi Diavolii Roşii. Sper că Serghei va reuşi să le facă zile rele celor care nu îşi fac munca cinstit în PR, like a devil, red devil 🙂

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?