fbpx

scepticismul față de e-gov

Am mai spus că sunt sceptic față de planurile e-gov-ului din Republica Moldova. Nu neapărat din cauza echipei ci din cauza piedicilor. Ei doresc să automatizeze unele procese. Procese îngreunate de oameni. Pentru a nu vorbi în vânt vă amintesc despre camerele de pe drumurile din Chișinău. Le-au instalat. Recent MAI le-a scos pentru că nu sunt bune. Așa va fi și cu e-gov.

Azi au lansat un spot video de promovare. Îl puteți vedea la Nicu pe blog. Eu vă arăt o secvență din spot.

Eu nu prea am văzut ceasuri în care scrisul să meargă pe verticală. Și nu cred că e-gov va propune soluții care nu se folosesc în altă parte de ani buni. Și încă ceva, eg0v a început, am impresia, de prin 2003.

De bine a scris Valeriu Pașa.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

  • Centrul de Guvernare Electronica |

    Draga Eugen, multumim frumos pentru comentariul publicat. Iti respectam opinia. Permite-ne doar sa corectam un detaliu: Centrul de Guvernare Electronica este activ din august 2010 si nu din 2003.
    In plus, eGuvernarea a lansat deja unele proiecte, de care poti beneficia chiar acum (portalul Open Data). Te invitam sa ne urmaresti activitatile si in continuare.

So, what do you think ?