fbpx

despre Vladimir Voronin

Vroiam mai demult să scriu despre Voronin. Voronin omul. De fapt, căutând acum în arhivă am scris că omul anului 2009 este Vladimir Voronin.

Mie îmi place Vladimir Voronin. Îmi place că el a obținut ceea ce și-a dorit. A reușit, dintr-un partid semiînchis să facă o putere. O putere care în 2001 a ajuns la guvernare. A condus 8 ani Republica Moldova. Întrega Republică. Acum reușește cu dibăcie să conducă o parte din aceasta. Dovadă poate servi referendumul eșuat din 5 septembrie.

Atunci, pe 5 septembrie, 3 crai de la Răsărit din PCRM, susțineau o conferință de presă. Ad-hoc. Conferință de presă la care am mers cu taxi-ul, or PCRM nu a avut chef să invite Privesc.Eu la conferință. Am aflat în ultima clipă de ea. Atunci, înainte de conferință a venit să discute cu presa, un pic. Simplu, fără „navaroate”. A vorbit, a zâmbit, a mai spus ceva în rusă. A binedispus presa.

El poate face din țânțar armăsar dacă nu chiar elefant. Este mereu subiect de presă. Citiți azi povestea „cuiului în sicriul AIE”. Toți scriu despre asta. Omul Voronin e foarte abil în ceea ce face.

Vladimir Voronin în timpul ședinței de azi a Parlamentului. Foto: Radu Chivriga

Detest ideile lui Vladimir Voronin. Ceea ce a făcut în ăștia 8 ani și ceea ce face acum e distrugător pentru Republica Moldova. Iată dacă ar avea idei bune, probabil ar fi un conducător ideal pentru Republica Moldova. Dacă…

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


17 Comments

  • Purcaru |

    Imi place Eugen Luchianiuc. Si imi plac ideile lui. Cine stie… poate intr-un viitor apropiat – indepartat,o sa fie un conducator bun pentru tara… C.Purcaru

  • Santo |

    Ba Luchianiuc tu esti cam „scoliskii” sincer sa fiu am intrat din curiozitate acuma prima data aici credeam ca am sa gasesc ceva interesant da tu vad ca arunci cu kkt in toti da tu esti tipa cel mai pravelinii vorba ceea „ea dartanean ostolnie pidarasi”
    Da articolul asta cu Voronin ma rupe tare=))
    Imi place Voronin ca ii pricolinii si asha de nice pistetz, numai ca nu imi place ca el in 8 ani de guvernare nu a facut nimica pentru R.M, tu cind scrii ceva gindeti ca…
    o mica paralela intre ce ai scris tu si ce vad eu din cele scrise de tine:
    Vecinul meu ii asa de pricolnii pistet ni-o puso bere o spus bancuri toata noaptea
    si vapse asai di ciotkii nie imi place de dinsu, numai ca el ii pedofil mlia asta ii hrenova!
    Sii cu viata ta va omule?daca Voronin ii ciotkii tu esti varza (curechi)

  • eugen |

    mai citeşte, mai citeşte. mulţumesc că ai intrat. mai dă link şi la colegii din Jurnal Trust Media.

  • Santo |

    pentru putin, numai ca e prima si ultima data 😉
    data viitoare suna-l pe Voronin poate te amuza el cu un banc bun daca tot iti place de el…
    Apropo daca vrei sa te iubeasca V.V cumparati o pereche de simeinisi roshii cu secerea si ciocanu in fata ca un adevarat comunist=))
    Da si mai am o mica remarca fa-ti un chat ca asa pierd timpul cu tine asteptind replica ta!

  • Santo |

    eu jurnalist? acuma mi-ai ridicat tu dispozitia :))
    dece ar trebui sa fiu, sau la tine pe blog intra numai jurnalisti?
    n-am chef si nici prea mult timp sa am grija de un blog, plus ca nu am placere sa scot ideile mele la vedere le discut cu cineva din familie sau prietenii, si nu vreau sa scriu prostologii caci fiecare are adevarul sau si nu pot sa ii impun parerea mea cum incerci tu sa o faci.
    Si inca ceva blogurule astea nu sunt altceva decit niste ponturi, la fel cum era inainte „eu is pistatii ca am mabilnic” cam asa e si acuma cu blogurile „respectatima ca eu am blogu meu” tat asta ii hernea, mai bine ai face ceva bun pentru societate da nu ai arunca cu kkt in toti.

  • eugen |

    Santo, e mai ușor să te ascunzi după deget, cum o faci tu. Atunci ce funcție ai în trustul antimafie?

  • Santo |

    mai repet ca nu sunt jurnalis sau pentru tine asta ii greu de perceput…
    Nu faca parte din trusturi sau partide politice din clanuri sau mai stiu eu ce…
    Nu sunt pro si nici anti mafie sunt un simplu om.
    Da tu vad ca esti obsedat de ideia asta ca cine nu intra la tine toti is de undeva
    eu am sa iti zic po secretu da sa nu zici la nimeni eu is din SIS numai :-$ cap vin dupa tine

  • Santo |

    Caroce tu esti spariet de bombe nu poti sa te aperi altfel decit sa gansti
    Ladna suces tie si nu scrie cacaturi ca sunt mult oameni care cred ca tu oneori ganesti cum ai facut-o cu articolul despre voroni daca iti mai aduci aminte de acolo a inceput.

So, what do you think ?