fbpx

„Creanga de Aur” de la FJŞC

Iată ce mesaj, semnat de către Anastasia Taburceanu, au recepţionat pe adresele sale electronice studenţii de la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării.

Un pic de atenţie!!! Începe depunerea dosarelor pentru cel mai tare concurs al anului: “Creanga de aur”. Te aşteaptă premii de preţ, care îţi vor remunera lucrările efectuate în afara programului curricular.

Ce trebuie sa faci ca să iei un premiu pe măsură?

Dacă ai efectuat activităţi în afara programului de studii: ai scris articole în presă, ai luat interviu destul de bunicel, ai făcut fotografii calitative şi originale, ai filmat un spot publicitar sau un film de scurt metraj, sau ai venit cu o idee genială pentru un spot video sau film de scurt metraj care a fost mai apoi materializat, ai făcut voluntariat sau orice altceva extracuricular relaţionat cu facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării sau specialitatea ta, atunci la sigur eşti în target pentru Creanga de aur!

Trebuie doar sa aduni toate materialele cu care vrei să participi la concurs şi să le depui la decanatul FJŞC. Nu e nevoie de eseuri sau lucru în plus, doar un “copy-paste” la ce ai realizat deja, nimic mai simplu. Aplică pentru una din secţiunile: PR şi publicitate, jurnalism, bibliotconomie şi activitate editorială.

Ce presupune Gala Studenţilor Performanţi Creanga de Aur?

După ce ai depus dosarul şi acesta a fost jurizat de profesorii de la facultate, specialişti în domeniu şi invitaţi speciali, tu îţi îmbraci hainele de sărbătoare, lustruieşte pantofii, împleteşte cosiţele(cine le are) şi te porneşti triumfător după premiu. Ajungi într-o sală frumoasă unde alături de profesorii tăi vei întâlni şi alte personalităţi de vază din societatea noatră, oaspeţi de onoare, oameni frumoşi şi interesanţi. Numele tău va fi rostit, iar tu vei urca pe scenă într-o mare de glorie şi aplauze, şi o lume întregă te va admira.

Nu rata şansa de a fi alesul! Facultatea te premiază pentru activitatea profesională în anii de studenţie!

Pentru mai multă informaţie:

079 65 88 41 – Anastasia Taburceanu
069 03 50 07 – Cristina Candja
069 37 11 77 – Olga Roşca

Sau adresează-te la decanat. Baftă, data până la care poţi depune dosarul este 10 martie 2009.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Union Fenosa şi Orange.

La FJŞC se mai organizează „Creanga de Aur” şi asta mă bucură. Înmânarea premiilor va avea loc pe data de 27 martie în incinta Teatrului Satiricus.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


7 Comments

So, what do you think ?