fbpx

Valetul justiției lui Plahotniuc, Mihai Poalelungi, în serviciul celor de la Lagardere. Oficiul e în apartamentul fiicei :)

Îl țineți minte pe Mihai Poalelungi care a revenit de la CEDO doar din patriotism? (a se citi – pentru a-l servi pe Plahotniuc?

Da îl țineți minte pe Mihai Poalelungi care a devenit și Președintele Curții Constituționale și făcea totul pe placul lui Plahotniuc?

Acum omul a devenit OM BUN și chiar a oferit apartamentul lui scris deja pe fiică și soțul acesteia în calitate de sediu pentru Lagardere. Da, asta e strada Coca.

Iată un screen:

Să vă explic acum totul sau vă este clar cine este Veronica Rusnac, proprietara apartamentului unde e sediul cantorei „franceze”? Sunteți deștepți voi, nu ca bloggerii galbeni care în ultimele zile au băgat limbi lungi în intestinul lui #andreispînu și i-au luat apărare că, chipurile, concursul nu e organizat pentru Lagardere…

Și acum să trecem propriu zis la istoria pe care vreau să v-o spun:

Mihai Poalelungi, omul care a făcut „reforma justiției” pe timpurile lui Vlad Plahotniuc, este consultantul juridic principal al cantorei Lagardere pe care #andreispînu încearcă să o aducă în aeroportul din Chișinău pentru a se ocupa de comerțul din interiorul principalei căi de acces aerian în Moldova.

Pentru asta omul și-a dat și apartamentul în calitate de oficiu.

Eu trebuie să mai explic ceva sau vouă și așa vă este totul clar? Nu cred.

Știți, înainte, oamenii erau mai deștepți de la guvernare. Făceau lucrurile mai pe ascuns, mai prin companii interpuse. Ăștia de acum o fac totul deschis de parcă așa și trebuie. Nimic nu îi sparie iar dacă cineva îi critică, pornesc mașinăria zoinițelor alde alina radu care, pentru 4-5 mii de euro pe lună fac totul pentru a-și satisface stăpânii. Orice blowjob informaționale pentru aceste zoinițe nu e o problemă. Nu e prima dată pentru ei. De la Filat încă li se trage.

Hai noroc și sănătate! Și pace!

Și da, aveți grijă de copiii voștri și nu îi băgați în porcării!

A, și încă ceva, citiți-ne pe Telegram și ajutați-ne, dacă puteți, pe Patreon.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


4 Comments

    So, what do you think ?