fbpx

Despre Casa Președintei

Update: Inițial, în text, se făcea referire la casa vecină care, conform celor din sat e a surorii. Mai mulți oameni zic că e a unui procuror sau a unui om din Roșcani așa că am șters acea fotografie și referirea la casă.

Sunt sigur că ați văzut acest spot de felicitare cu ocazia Crăciunului pe rit vechi lansat de echipa de PR a Președintei Maia Sandu:

Ea ne-a salutat din casa ei dintr-o suburbie a Chișinăului:

În casa aia, la moment, cel mai mult timp îl petrece mama ei. E o casă locuită. Inclusiv cheile de pe perete indică acest fapt:

E o casă recent amenajată foarte comodă pentru câțiva oameni, cu sobă:

Și aici, eu nu pot fără asta, o mică strâmbă cu privire la fața de masă pusă pe dos. Vedeți eticheta și voi, da? 🙂 Probabil masa, de obicei, e neacoperită dar… nu poate fi la moldoveni o masă fără o față de masă 🙂

Bucătăria de la Ikea cu o serie de elemente pe care Mihaela mea le-a cumpărat duminică de la magazin așa că avem ceva în comun cu Președinta:

Dacă casa pare a fi terminată atunci amanajarea ogrăzii încă nu e terminată:

De altfel, în 2020 nu era nici urmă de casă:

Oamenii zic despre faptul că în acea zonă a adus-o veaceslav negruță care are casă la început de stradă:

Și da, casa lui a fost construită în intervalul anilor 2007-2011 (stânga 2007, dreapta 2011 🙂

Cam atât pe azi.

Scopul însemnării este să gândiți singuri. Mai ales atunci când propagandiste alde alina radu scriu articole cât e de săracă Maia Sandu…

Gândiți. De două ori. Sau de trei.

Susțineți-ne pe Patreon și citiți-ne pe Telegram! Mersi!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


4 Comments

So, what do you think ?