fbpx

iubitul ministrei nemerenco, Iurie Crasiuc, are o singură misiune la Salvare – să îl dea afară pe Golovin.

Pe mine deja mă umflă râsul cât de proastă este presa din Republica Moldova. Toți de acolo știu de pizdețul din medicină dar toți tac, pentru că au rude, cunoscuți etc. Și mai apelează la ei ca să obțină favoruri.

Eu tot am rude în medicină. Mă bucur că majoritatea dintre ei sunt oameni tare de treabă care își fac munca și cărora le e în cot de opinia altora.

De dimineață am primit un mesaj, anonim, care rezumă foarte bine ceea ce se cunoaște deja:

Scriu acest mesaj anonim, în speranța că vei publică informațiile. Te urmăresc de mult timp, și îmi place că ce spui, mereu este real și nu te temi să spui lucrurilor pe nume.

Deci despre Dna Nemerenco, am văzut că ai postat zilele trecute și favoritul Crasiuc (actual vicedirector CNAMUP).

Situația e cam așa: Crasiuc și Nemerenco sunt mai mult decît colegi de breaslă. Ai dreptate cînd zici că el este favorit, doar că un favorit în viața personală.

De asemenea, situația are la baza ceea ce s-ar întîmplat în 2015.

Din 2003 pînă în 2015, Crasiuc a fost director la stația de urgență prespitalicessca Chișînău. Ulterior, în decembrie 2015, acesta a fost demis (suspendat) de minister (Ruxanda Glăvan), că ulterior să fie pus în funcție următorul director (Golovin).

În acest context, Dna Nemerenco ( avînd tangente subtile cu Crasiuc încă de atunci, are ura personală pe Golovin (fabricindu-i niște dosare în 2019), că ulterior, cînd a venit ea ministra, el în aprilie 2022 să fie obligat să își de-a demisia, dar rămînind să activeze că medic în instituție.

La moment, Dna Catanoi a fost suspendată pentru că a avut indicație clară de a-l demite pe Golovin și din funcția de medic, ceea ce Dna director nu a făcut (nu degeaba Dna Nemerenco cînd a dat reacție, a menționat că Catanoi ție niște penali în instituție).

Este vorba de ura personală și frustrare exact pe om. Dacă ați ridică postările ministrei, ați vedea cum în toate unde se menționează activitatea CNAMUP se vorbește de rău despre Golovin că e corupt, penal și tot așa.

Acum nu la întîmplare l-au adus pe Crasiuc înapoi. Dar oare e ok și acceptabil un om destituit din funcția de director la alt spital public să fie repus în funcție de videcirector al unei instituțîi de același tip?

Tot în această situație, ministru nu la întîmplare a susținut-o anume pe Catanoi la concursul de director, cu ideea că această va veni și va face exact ce îi zice ministra, anume demiterea lui Golovin. Și Țînînd cont că această nu a putut demite fără motiv un om (care are studii și experiența în domeniu, și este angajat pe competențe și specialitate, și își îndeplinește atribuțiile de serviciu), a fost chiar ea suspendată.

În instituție, vehiculează informația că trebuiau mai mulți din instituție demiși, la indicația ministrei, și anume toți cei care au avut legătură directă și mai aproape de Golovin, anume din cei cu funcțîi de conducere în instituție.

Tot pentru acest motiv, s-a reziliat contractul fostului vicedirector, Dna Lupu Svetlana, pusă în funcție de liniștea Ăla Nemerenco (fiind delegată de minister), în ianuarie 2021. Pt că nici Dna Lupu nu a putut să influențeze demiterea lui Golovin.

Cam asta este realitatea acestei instituțîi și a circului făcut de Nemerenco.

Cei din domeniu știu foarte bine această informație. Știu despre toți favoriții erotici ai ministrei. De la ababii și până la … acum are unul și mai tinerel decât Crasiuc dar… doi nu strică niciodată. Dacă unul e de gardă….

Sănătate și pace vouă.

Un update foarte necesar de care am uitat:

Ultimele însemnări despre fărădelegile dnei nemerenco:

ala nemerenco și-a numit favoritul viceȘef pe salvare chiar dacă a delapidat 5 (cinci) milioane de lei de la Spitalul nr 1
Bravo ala nemerenco!!! Ministra #năPASta își sapă groapa

8 ore în ambulanță purtat între spitale! În Moldova oamenii mor din cauza unui minister/ministru prost.

Ne puteți susține pe patreon. Mersi!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

    So, what do you think ?