fbpx

În loc să impoziteze biserica … deputații #năPASta le oferă Pașapoarte Diplomatice pochilor de vârf.

Patru deputați aleși pe listele PAS: Carp Lilian (cel înscris recent în USR România, ceea ce e trădare de Patrie și cel al cărui consilier mergea beat la volan), Veronica Roșca (despre ea voi scrie peste ceva timp, am o datorie de dat ei), Boris Marcoci (latifundiarul de la Bălți) și Petru Frunze (cel care împărțea pește împuțit doar să fie ales), au propus ca popa Petru, șeful pe SRL ”Mitropolia Basarabiei”, să primească pașaport diplomatic. Motivul e simplu – să fie în rând cu popa Vladimir, reprezentantul satanei pe pământ, adică reprezentantul Federației teroriste ruse în Moldova.

În loc să legalizeze tot rahatul care se petrece în bisericile din Moldova și care nu are, în cea mai mare parte, legătură cu creștinismul, ei susțin pochii alde Petru…

Eu sincer, nu îi mai înțeleg. În afară de injurii și cuvinte obscene, nu pot comenta astfel de porcării din partea guvernării galbene.

Și, o mică remarcă, faceți diferență între pochi și un părinte. În orice biserică sunt și părinți care merită ajutați, ascultați și la care merită de dus. Dar ei, cu părere de rău, sunt o minoritate.

Și da, dacă cumva vreți să ajutați acest blog, o puteți face pe Patreon. Mulțumiri până la pământ și cer!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?